Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy engem is...

Mit csináljak hogy engem is észre vegyenek?

Figyelt kérdés
van egy osztálytársam aki nagyon szeretne velem barátkozni de nem nagyon tudunk miről beszélgetni ha én nem vetek fel témát akkor nem is szólalnánk meg.Nagyon üres lány semmi extra de a hosszú szőke haja miatt a félévfolyam oda van érte körbe állnak minket ha megyünk a folyosón és csak dicsérik.(az évfolyamba 175gyerek jár) és ha bárhová is megyünk olyanokkal akik nem ismerik akkor ő van a közép pontban és engem senki se vesz észre. ez nagyon idegesít mert nem nagyképűségből de tudom hogy jobb arc vagyok aki ismeri őt mindenki megmondja.
2010. jún. 9. 16:26
 1/2 A kérdező kommentje:
és mióta ebbe a suliba járunk és ennyire dicsérik még nagyképű is lett. ami nagyon nem áll jól neki. és amúgy is irritálnak az ilyen emberek.
2010. jún. 9. 16:29
 2/2 haggyámán ***** válasza:

Legyen neked is hosszú szőke hajad, és majd akkor jön a Te barátnőd, hogy mit tegyen, őt nem veszik észre, mindig téged ugrálnak körül, és ráadásul még jobb arc is, mint én.

Ezt nem bántásként írtam, ne vedd annak.

Amúgy meg ne legyél féltékeny rá, nem lehet neki se olyan jó érzés, hogy mindenkinek csak "arra" kell.

2010. jún. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!