Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinaljam hogy eszre vegyenek?
ha lány vagy: a srácok kiszúrják ha görcsösen fel akarsz szedni valakit... :/ csak legyél laza ismerkedj, mosolyogj és meglátod majd eljön a te pillanatod is ;))
ha fiú vagy: legyél laza és kedves =)
15/L
ha mindig laza vagy, lehetséges, hogy nem mernek közeledni hozzád.
fogd egy kicsit vissza magad.
amúgy már nem azért, de nekem van pár olyan ismerősöm, akik azt hiszik magukról, hogy normálisan viselkednek, háát, kinek mi a normális...
ezzel nem azt mondom, hogy nálad ez a helyzet, csak épp eszembe jutott.
persze van nekik barátjuk, csak épp a fiú is éppen olyan gyagyás, mint ők, akik "normálisak".
nyugi csak viccelek latom te is romaniabol vagy :)
nekem is hasonlo a problemam :-< , igaz van olyan lany akiakarna tobbet is epp jelenleg is de tul messze (kb 800km )
:( es igy nemigen lathanam es eleg szar erzesvolna , hogy meg nem vol semmi egy tavkapcsba kezdeni
:( mondtam is neki ,hogy ne neagyon altassa magat mert a kozeljovoben egyelore nincs penzem utazgani :) ( de o remenykedik tovabb ) ( szegenyke :( ) a kozelembe persz egy lany sincs ki ilyen kedves es ennyire erdeklodo lenne irantam mint o :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!