Aki nem szeret élni az minek él még mindig?
Figyelt kérdés
Bár egyáltalán hogy jut el odáig hogy nem akar élni? Totál hülyeség! Én imádok!
16/F
2010. jún. 8. 12:22
1/6 anonim válasza:
XD Jó a gondolatmenet! :) Nem élni nem akar, hanem valami miatt szenvedni.
2/6 anonim válasza:
mert emós, és ha megolné magát, nem emósodhatna tovább
3/6 anonim válasza:
na az meg a másik, aki kéjeleg a szenvedésben :D
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából a kérdésben én is azt írtam volna hogy emós! Csak gondoltam leszóltok! Rohadt emósok!
2010. jún. 8. 19:45
5/6 anonim válasza:
Én 37 éves vagyok és már teljesen életunt. Remélem 38 már nem leszek, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy felgyorsítom az eseményeket. Hogyan jut el valaki idáig? Belefáradtam a sok szenvedésbe és nagyon gyötör, hogy embertársaimat is szenvedni látom. Ez nem lenne szükségszerű, mindenkinek joga kellene hogy legyen egy normális életre, de a sok gonosz ember miatt nincsen. Sebaj, ők sírva mennek majd a túlvilágra mert jól érzik magukat ebben a rossz irányba ferdített világban.
6/6 A kérdező kommentje:
Tipikus magyar nép. Olvassatok Csernust
2013. márc. 22. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!