Feltörte a fiókom?
Sziasztok,tegnapi nap folyamán egy ugy mond "barátom" elküldött egy bizonyos web oldalt "freeproxy web" ...
Amit meg nyitottam és facebook bejelentkezésem kérte ..
És egy idő után vissza küldött egy fényképet ami az én facebookombol lett küldve .. de nem neki !
Igy most minden olyan képem meg van neki amit én elküldtem másoknak?? Vagy más nekem..
Elképzelhető, onnantól kezdve hogy egy jelszólopó oldalra beírtad a belépési adatokat, az üzemeltetője hozzáférhet a teljes profilodhoz. Nyilván nem a saját nevét fogja használni hogy lebuktassa magát, de ha ő küldte a programot/oldalt akkor egyértelműen ő áll mögötte. Ez amúgy nem feltörés, csak belépés a kapott adatokkal. Nyugodtan fel tudod jelenteni a rendőrségen mert az bűncselekmény.
Egy jelszócserét mindenképpen csinálj, minél több idő telt el annál több ideje van másnak belépni a fiókodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!