Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörte a facebook fiókom?

Feltörte a facebook fiókom?

Figyelt kérdés
Szóval, az egyik külföldi chat-es oldalon beszélgettem egy fiúval és a beszélgetésünk során elkérte a facebook nevem, hogy felvegyen barátnak. Én nem adtam meg neki mert csak pár mondatot beszélgettünk, szóval nem bíztam benne pedig mondogatta, hogy ő nem rossz fiú! Végül elküldte ő a facebookját, hogy ha meggondolom magam akkor vegyem fel. Vaciláltam, nem is tudtam mit csináljak végül nem vettem fel. Ma megint felnéztem a facebook-omra, és mit látok? írt egy üzenetet amiben az állt, hogy miért vettem fel. Teljesen le voltam sokkolva, hiszen biztos voltam benne, hogy nem jelöltem be ismerősnek, itt pedig az állt, hogy már ismerősök vagyunk. Azonnal letiltottam, a jelszavamat is lecseréltem. Feltörte? vagy hogy tudta?

2014. jan. 9. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
email címet nem adtál meg neki?
2014. jan. 10. 04:42
 2/4 A kérdező kommentje:
nem adtam meg neki semmit
2014. jan. 10. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:

"Végül elküldte ő a facebookját".

Pontosan mit küldött el?

Lehet, hogy nem csak a profiljának a linkjét, hanem ahhoz csatolva egy parancsot is, amivel bejelölte magát ismerősnek.

2014. jan. 11. 16:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Elküdte a facebook profiljának a linkjét, én meg természetesen rámentem. Lehetséges, hogy ez történt...nem is tudtam, hogy létezik ilyen! Köszönöm!
2014. jan. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!