Segitsen valaki. nem tudom hogy virus vagy valaki feltörte-e a facebook profilom, de pár honapja a jelszavammal nem birok belépni. Probáltam már hogy elfelejtettem a jelszavam és e-mailt is kaptam uj jelszóval, de aztán semmi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 01:22
1/7 anonim válasza:
e-mail-ben mit kaptál? nem egy sokféle karakterből álló összevissza-jelszót?? ha igen, akkor azzal tudsz belépni, és azt érdemes megváltoztatni, mivel bonyolult, és tuti, hogy elfelejted...
2/7 anonim válasza:
Szerintem csináljál másik fiókot, mert velem is történt ilyen és kiderült h a legjobb friendsem baszkurált.CSINÁLJÁL ÚJJAB PROFILT5!!!!!!!!!
3/7 A kérdező kommentje:
egy számokból álló uj jelszavat
2012. márc. 27. 22:07
4/7 anonim válasza:
és hogy derült ki hogy a barátod törte fel?
5/7 anonim válasza:
akkor azzal a számokból álló jelszóval tudsz most belépni, és ha belépsz, akkor meg tudod változtatni egy újra... ajánlom, hogy valami nehezebbet találj ki (1-2 nagybetű, számok), azt nehezebb feltörni.
6/7 A kérdező kommentje:
hát próbáltam hogy beirom azt a kódot amit kapok,de nem lép be.
2012. márc. 29. 00:35
7/7 anonim válasza:
pedig azzal tudnál belépni, nem írtad el? ctrl+c, ctrl+v-vel jobban jársz, ha így sem jó, akkor nincs ötletem, annak így kéne belépni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!