Nem enged be a facebook a jelszavammal, ha rámegyek a jelszó visszaállításra, azt írja elküldte a visszaállító kódot a mail címre, de az nem érkezik meg! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 14:56
1/8 anonim válasza:
elképzelhető hogy ellopták a a felhasználódat ez manapság sokkal gyakoribb mint hinnéd
2/8 A kérdező kommentje:
Ez ellen semmit nem lehet tenni? Ezek szerint megváltoztatta a fiókhoz tartozó mailcímet is?
2012. márc. 4. 15:02
3/8 anonim válasza:
ez ellen sajna semmit nem tudsz tenni, de ilyenkor az a legnagyobb baj hogy ha valami fontos dolgot tudtál pl:olyan üzenetet kaptál amin szerepel egy fontos jelszó vagy hitelkártya szám (ez persze csak példa volt). de van mikor olyan lopja el aki ismer és csak szemétkedni akar a nevedben. ha az utóbbi akkor nem árt új felhasználót csinálni és azzal kiírni hogy mi a helyzet
4/8 A kérdező kommentje:
De miért nem küldi el a visszaállító kódot, ha rámegyek arra hogy elfelejtettem a jelszót?
2012. márc. 4. 15:35
5/8 anonim válasza:
Ha citromailes vagy, nézz körül jobban, mert külön kezeli a facebookos üzeneteket, Ha máshol vagy, talán akkor is megérné jobban körülnézni a mailszolgáltatód oldalán, lehet hogy mások is így oldották meg.
Ha meg nem, ez van, Nem nehéz másik e-mail címet beállítani, és akkor mindjárt nem a tiedre küldi az ellenörzőkódot. Nem dőlt össze a világ, csinálj új profilt és kész.
7/8 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám!2 hétig mindennap jelszót kértem,először nem küldött semmit pár napig,utánna ha küldött,akkor az érvénytelen volt.Rájöttem hogy miután megkaptam az érvénytelen kódot,várnom kell 24 órát míg újra kérhetek, DE akkoris csak úgy ha előtte kitörlöm a böngészési előzményeket,(autómatikus űrlapkitöltés opciót is kikell pipálni!"nekem google chrome van")utána rámentem az elfelejtett jelszó opcióra,beirtam az email címet. kértem új jelszót,és megint kitöröltem az előzményeket. És lám,fél órán belül jött a a kód amivel betudtam lépni. Szóval szerintem az volt a baj nálamm,hogy több email cím is benne volt az űrlap ban,amihez azonos nevű fiók tartozott. Próbáld meg ezt az eljárást hátha sikerül.
8/8 anonim válasza:
Azt az ürlap kitöltési opciót hol kell kipipálni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!