Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol kell nCore -on megváltozta...

Hol kell nCore -on megváltoztatni a jelszavamat?

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 19:20
 1/7 P.O.C. ***** válasza:
100%

Profil beállítása (fogaskerék ikon) --> Biztonság.

Ilyenkor ajánlott új passkey -t is kérni, mert azzal is vissza tudnak élni, akinek birtokában jutott az egyik torrent fájlod. Ilyenkor viszont minden aktuálisan futó torrent -et újra le kell tölteni, hogy seed -elni tudj.

2012. febr. 25. 19:24
 2/7 A kérdező kommentje:
1. válaszoló---> neked pedig nagyon szépen köszönöm a választ, hasznos volt, megtaláltam! :)
2012. febr. 25. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Tehát ha a cigányok lopnak, neked is szabad, mi? Ez ám a mentalitás...
2012. febr. 25. 20:14
 4/7 P.O.C. ***** válasza:
Hogy jön most ehhez a kérdéshez a lopás? :O
2012. febr. 25. 20:16
 5/7 A kérdező kommentje:
P.O.C hát ezt én sem értem :)))
2012. febr. 25. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy amiért más kiír róla egy kérdést, attól még semmiképpen sem kevésbé tilos az oldal reklámozása. Csak hát látom egy ilyen egyszerű párhuzamot nehéz átlátni ilyen értelmi képességekkel (amúgy amit kerestél az oldalon, ott volt a szemed előtt, csak olyan szinten ostoba vagy, hogy egy szál jelszóváltáshoz a GYK-ra van szükséged, nem mintha a nem lenne fórum a szóban forgó oldalon).
2012. febr. 25. 20:47
 7/7 P.O.C. ***** válasza:
Jól van már. Ennyire azért nem kell felkapni a vizet. Azt levágod öcsém, mintha Orbán Viktor kiherélésének részleteit beszeltük volna meg itt a gyik.hu -n. :D
2012. febr. 25. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!