Facebookon ha születési dátumot változtatok meddig nemtudom megváltoztatni?
Figyelt kérdés
Előreis köszönöm a válaszokat:DD2012. febr. 20. 21:06
1/8 Ivetka93 válasza:
Azt már nem tudod megváltoztatni úgy tudom
2/8 anonim válasza:
Mit akarsz? Miért, megváltozott a születési dátumod?
Vagy elmúltál 13 és most már az igazi születési idődet szeretnéd kiírni, mert megteheted? De tényleg, mondj egy indokot, amúgy pedig nem lehet, hiszen az ember életében ez az esemény nem szokott változni...
3/8 A kérdező kommentje:
kiváncsi voltam ki tudja fejből hogy mikor van a születésnapom de csak délutánig akartam hogy ugy legyen mert mindenki belekeveredett:)
2012. ápr. 30. 13:57
4/8 A kérdező kommentje:
de azért jó fej vagy köszi a segítséget:D..:D
2012. ápr. 30. 13:58
5/8 anonim válasza:
Nekem az a problémám, h vlk bejelnetkezett a fészemre. Szal feltörte és átállitota a születési dátumomat. :/ Most meg nem tudom visszaállitani... :( A jelszavam azóta megváltoztattam. HELP! :/
6/8 anonim válasza:
De vissza lehet csak várni kell párnapot a face írja is.
7/8 anonim válasza:
Szerintem poénnak is jó, ha 2-3 hetente szülinapod van. Egy részt megkeverednek az emberek, más részt ki lehet szűrni, hogy ki az aki csak a FB-ról tudja a szülinapomat. Kinek számítok annyit, hogy megjegyezze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!