Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit tudok tenni, ha valaki...

Mit tudok tenni, ha valaki valszeg feltörte a facebook profilom?

Figyelt kérdés
Mikor be akartam lépni, az jött be, hogy szokatlan tevékénység, valaki egy ismeretlen számítógépről be akart lépni az ön fiókjába. Sejtem ki lehetett, mert pár napja összerúgtam a port egy barátommal (pontosabban ő velem), de m it tudok tenni?
2010. nov. 16. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha még be tudsz lépni, változtasd meg a jelszavad és nézd meg, hogy jó-e az e-mail cím mert lehet azt már megváltoztatta.
2010. nov. 16. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:

ha be tudott lépni, akkor az e-mail maradt, első

jelszóváltoztatás mindenképp, és csinálj egy e-mail fiókot, amire megváltoztatod a sajátod, és azt ne használd máshol

2010. nov. 16. 16:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Még meg tudtam változtatni a jelszavam, szerencsére.
2010. nov. 16. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor meg nem kell parázni, lényeg, hogy nyilvános helyen ne használd a facebookodat, ha ingyen wifi hálózat van, mert ott a Mozilla plugin azonnal kiírja az adataidat.

[link]

2010. nov. 16. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:

"valaki egy ismeretlen számítógépről be akart lépni az ön fiókjába. "

Ha eddig nem léptem be 15-20 különböző számítógépről, mindenféle szolgáltatókkal, akkor egyről sem... És sose írt ki ilyen üzenetet a facebook. Nem a haverod volt, aki feltört téged (nem a facebookodat). E-mailben kaptad a figyelmeztetést, jól gondolom?

2010. nov. 16. 18:23
 6/6 A kérdező kommentje:
nem mailben, hanem mikor be akartam lépni, akkor. De azért sajnos valószínű, hogy ő akarta feltörni.
2010. nov. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!