Kinek mi a véleménye a Star Wars új részéről?
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan dolog amit ti máshogy csináltatok volna a filmmel kapcsolatban. Légyszi értelmes válaszokat írjatok.
Köszönöm
Elég erős lett, ha az összes Star Wars filmet nézzük. Persze ennek is vannak hibái, de melyiknek nincsenek? Nem is ez a lényeg. Én fanatikus voltam fiatalabb koromban, rengetegszer láttam a részeket, tisztában voltam (és talán még vagyok is) a történettel, az összefüggésekkel, a stílussal, mégis képes voltam nyitottan bemenni a moziba, és úgy hozzáállni. Nem annyira nehéz ám nem zsigerből utálni mindent, ami új és talán kicsit eltér.
Az új karakterek nagyon jók, és őszintén érdekel engem, hogy mi lesz velük a jövőben (kivéve Rose, ő egyáltalán nem érdekelt).
Volt benne pár igen emlékezetes és erős jelenet, például amikor Rey szembenéz önmagával és a sötét oldallal, a Snoke-Kylo-Rey jelenet (meg úgy a Kylo jelenetek általában), a humoros jelenetek egytől egyig, amikor Rey az erőre koncentrál és látja a sötét oldalt is, amikor Kylo és Rey kapcsolatba kerülnek egymással az erőn keresztül, a vége úgy ahogy van.
Mint már írtam, az új karakterek számomra izgalmasak. Legnagyobb kedvencem eddig Kylo, egyértelműen. Már az Ébredő Erőben is érdekelt, hát még ebben a részben. A színész is tökéletes választás.
Poe a másik nagy kedvenc, egyszerre egy szélhámos, a komikum központja és egy igen karizmatikus személyiség, minden egyes jelenetét zabáltam, de komolyan.
Természetesen Luke és Leia is kiemelendőek, de ez nem is kérdéses, Luke rendkívül érdekes volt, teljesen másra számítottam vele kapcsolatban.
Rey-ben is rengeteg potenciál van, de az ő karakterére érzékeny vagyok, mert igen sablonos végkimenetele is lehet (bár az már meglepő volt, hogy kik is a szülei).
Finn se rossz, de az ő szála ebben a részben annyira nem fogott meg, sőt ha rövidíthetném a filmet, valószínűleg az ő és Rose jeleneteiből vágnék inkább ki.
Leia visszarepülős jelenete nekem sem jött be, az talán az egyetlen, amit kicsit bénának éreztem, de minden más rendben volt.
Összeségében nekem igencsak tetszett, ha sorrendbe tehetném az összes eddigi megjelent Star Wars filmet, előkelő helyet foglalna el:
1. A Jedi Visszatér
2. A Birodalom Visszavág
3. Az Utolsó Jedik
4. Egy Új Remény
5. Zsivány Egyes
6. A Sith-ek bosszúja
7. Az Ébredő Erő
8. A Klónok Támadása
9. Baljós Árnyak
Ha a karaktereket nézzük, akkor szintén besorolnám az újakat is a régiek közé, persze Han Solot nem előzné meg egyetlen új szereplő sem, de Han és talán Anakin után már simen befér Kylo, később Poe, és Rey.
Nekem tetszett a Star Wars 9.
Bár nem volt túl nagy magyarázat Ben solo halála után.
Nagyon tetszett hogy Rey mégse egy senki, bár nem arra számítottam hogy Palpatin unokája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!