Kinek mi a véleménye a Star Wars új részéről?
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan dolog amit ti máshogy csináltatok volna a filmmel kapcsolatban. Légyszi értelmes válaszokat írjatok.
Köszönöm
Igen, ezt a filmet kidobnám a kukába és újraforgattatnám a Rogue One rendezőjével. A Rogue utolsó 10 perce többet ér, mint az Utolsó Jedik és az Ébredő Erő együtt.
A látvány, a díszletek és kosztümök az, mondjuk rendben van. Az se baj, hogy Rey-re és Kylo-ra koncentrál a film. A szinészi játék is okés.
De ezeken kívül semmi nem működik, olyan szinten rúgja fel a saját logikáját folyamatosan a film, hogy az ember a film végére úgy érzi, hogy bármi megtörténhet már, és annak az ellenkezője is. Nincs normális történetvezetés, s a karakterek állandóan ellentmondásba kerülnek saját magukkal minden ok nélkül. Annyi hibája van a filmnek, hogy a teljes filmidőn keresztül lehetne sorolni. ű
Csak pár példa:
- Miért nem kap rendes kiképzést Rey, és miért tud mégis többet, mint egy kiképzett Jedi?
- Miért hozzák vissza a halálból az egyik régi karaktert fölöslegesen és röhejesen, és miért kell a másiknak meghalnia fölöslegesen?
- Miért távozik a főgonosz, és miért kéne azon nevetnünk, hogy a másik két rosszfiú rivalizál?
- Miért viszi el a játékidőt a kaszinó jelenet, amikor minden úgy folytatódik, mintha nem is lett volna?
- Minek van a gondosan felépített érzelmi feszültség Rey s Kylo között, ha a film végére ez a szál is abbamarad?
- Minek kell egy csomó szereplőt feláldozni, ha a haláluk tök értelmetlen, és semmi nem változik?
- Miért mondja Yoda Luke-nak, hogy adja át a tudását Rey-nek, amikor nem is találkoznak utána, és már soha nem is fognak?
Ezek szerintem ordas hibák, amiken lehetett volna valahogy segíteni, ha nem agyalágyultak készítették volna a filmet.
A Rogue One-t durván újraforgatták, várta is mindenki, hogy mekkora szar lesz, de pont attól lett jó. Az Utolsó Jediken is dolgozni kellett volna még legalább fél évet.
Nekem nagyon tetszett!
Végre egy olyan Star wars rész volt, ami bemutatta hogy nincs olyan hogy valaki csak jó/csak rossz!
Kylo baromi jó karakter Adam Drivets-re abszolút illik ez a karakter.
Snoke megölése, pedig végre nem valami sablonos dolog volt.
Nekem a "Porg"-okkal se volt gondom.
Amit másképp csináltam volna:
-Leianak nem kellett volna vissza "repülnie"
- a mellékszál (finn és rose része) túl sok időt kapott, amit ráadásul nagyon el is csépeltek.
Szerintem ez nem egy tökéletes film, de ettől függetlenül imádtam és már alig várom a következő részét :D
Miért vagyok 0%-ban hasznos?
Normalisan válaszoltam a kérdésre! Elmodtam hogy mi tetszett, es hogy min változtattam volna.
#6 Fogalmam sincs mért vagy 0-ban.
Egyébként köszi a válaszokat, sok dologban egyetértek veletek. Nekem alapvetően tetszett a film, viszont valóban vannak olyan részek, amelyeket én is kihagytam volna, mert feleslegesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!