Mit csináljak? Nem biztos hogy legközelebb vissza tudom fogni magam.
Egy pasi beszólt, idegesített én meg szétvertem ezért sittre kerültem és nem rég engedtek ki. Mostanában megint szoktam vele találkozni és mindig idegesít. Például ma amikor a barátnőmmel egy parkolóba voltunk és ő is ott volt és egyből beszólt. Mondtam neki h fogja be de nem kussolt..úgyhogy majdnem megint kapott. Erre elkezdte kérdezgetni h h szeretek verekedni, sittes módon vagy máshogy. Én meg orrba bäsztam. Nem biztos h legközelebb ennyivel meg fogja úszni mert én nem tudom magam visszafogni de ha megint sittre kerülök akkor a barátnőm 100 h kirak...mit csináljak?
28/F
Én is gyűlölöm az erőszakot. Viszont szerény kinézetű nő létemre, akár a metrón is majdnem eljutok odáig, hogy képen töröljek valakit. Iszonyat, milyen kötekedő, szemtelen, figyelmetlen az emberek többsége.
Mégis azt javaslom a saját érdekedben, hogy hagyd a francba a köcsögöt, ne is figyelj rá, vagy csak mutass be neki. A higgadtságod sokkal jobban fogja őt idegesíteni. Talán az a célja, hogy újra visszakerülj, és ő uralja a terepet. Ne játssz a kezére! Nyugiiiiii, a sors elintézi!
Istenem, de utálom az ilyen agresszív barmokat...
Én is fel tudom magam húzni és általában jogosan, de van önuralmam.. nem hinném, hogy neked nagy okod lenne szétverni valakit. Csak azért, mert beszól? Nevetséges vagy. Vezesd le máshol a feszültségedet, a küzdősport nem rossz ötlet.
Bár legszívesebben azt javasolnám, hogy újra kerülj börtönbe és hagyjon el a csajod.
De jó is büntetett előéletűnek lenni..
23L
Még nem jöttél rá arra, ami abszolút nyilvánvaló:
pont azért bosszant, idegesít, mert tudja, hogy téged lehet. Mert te ugrasz, és felkapod a vizet. Éppen ezt élvezi. Vagyis imád hülyét csinálni belőled.
Megoldás: a közömbösség. Tégy úgy, mintha levegő volna!
Akármit mond (mégha belül legszívesebben ferobbannál is), higgadtan, lekezelően és röviden válaszolj valami csípőset és sétálj odébb. Hidd el, ezzel nem tud mit kezdeni, és egy idő után feladja.
Ha újra összeverekedsz vele, akkor ő nyert. És te voltál a gyengébb, mert nem bírtál az indulataidon uralkodni.
Haver...meg ne tedd életfogytot kaphatsz.
Ha egyre gondolunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!