Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem biztos...

Mit csináljak? Nem biztos hogy legközelebb vissza tudom fogni magam.

Figyelt kérdés

Egy pasi beszólt, idegesített én meg szétvertem ezért sittre kerültem és nem rég engedtek ki. Mostanában megint szoktam vele találkozni és mindig idegesít. Például ma amikor a barátnőmmel egy parkolóba voltunk és ő is ott volt és egyből beszólt. Mondtam neki h fogja be de nem kussolt..úgyhogy majdnem megint kapott. Erre elkezdte kérdezgetni h h szeretek verekedni, sittes módon vagy máshogy. Én meg orrba bäsztam. Nem biztos h legközelebb ennyivel meg fogja úszni mert én nem tudom magam visszafogni de ha megint sittre kerülök akkor a barátnőm 100 h kirak...mit csináljak?

28/F

2010. jún. 2. 21:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
sztem meg egy 13 kis gyerek vagy, aki itt nagyzolni akkar a bortonnel
2010. jún. 5. 20:24
 22/30 anonim ***** válasza:
Egy 13 éves gyerek miért tenne fel ilyen kérdést? Mellesleg elég hihető. Gondolkozz már..eddig csak neked jutott eszedbe.
2010. jún. 5. 20:42
 23/30 anonim ***** válasza:

Én is gyűlölöm az erőszakot. Viszont szerény kinézetű nő létemre, akár a metrón is majdnem eljutok odáig, hogy képen töröljek valakit. Iszonyat, milyen kötekedő, szemtelen, figyelmetlen az emberek többsége.

Mégis azt javaslom a saját érdekedben, hogy hagyd a francba a köcsögöt, ne is figyelj rá, vagy csak mutass be neki. A higgadtságod sokkal jobban fogja őt idegesíteni. Talán az a célja, hogy újra visszakerülj, és ő uralja a terepet. Ne játssz a kezére! Nyugiiiiii, a sors elintézi!

2010. jún. 5. 23:53
 24/30 anonim ***** válasza:

Istenem, de utálom az ilyen agresszív barmokat...

Én is fel tudom magam húzni és általában jogosan, de van önuralmam.. nem hinném, hogy neked nagy okod lenne szétverni valakit. Csak azért, mert beszól? Nevetséges vagy. Vezesd le máshol a feszültségedet, a küzdősport nem rossz ötlet.

Bár legszívesebben azt javasolnám, hogy újra kerülj börtönbe és hagyjon el a csajod.

De jó is büntetett előéletűnek lenni..

23L

2010. jún. 6. 08:48
 25/30 anonim ***** válasza:

Még nem jöttél rá arra, ami abszolút nyilvánvaló:

pont azért bosszant, idegesít, mert tudja, hogy téged lehet. Mert te ugrasz, és felkapod a vizet. Éppen ezt élvezi. Vagyis imád hülyét csinálni belőled.

Megoldás: a közömbösség. Tégy úgy, mintha levegő volna!

Akármit mond (mégha belül legszívesebben ferobbannál is), higgadtan, lekezelően és röviden válaszolj valami csípőset és sétálj odébb. Hidd el, ezzel nem tud mit kezdeni, és egy idő után feladja.

Ha újra összeverekedsz vele, akkor ő nyert. És te voltál a gyengébb, mert nem bírtál az indulataidon uralkodni.

2010. jún. 6. 11:52
 26/30 A kérdező kommentje:
már tudom mit kell csinálni vele
2010. jún. 6. 16:22
 27/30 anonim ***** válasza:
Vedd már észre, hogy a hülye direkt cukkol, ne ugorj bele nem éri meg. Nézz át rajta, őt jobban fogja idegesiteni.
2010. jún. 6. 17:49
 28/30 anonim ***** válasza:

Haver...meg ne tedd életfogytot kaphatsz.

Ha egyre gondolunk...

2010. jún. 6. 18:35
 29/30 anonim ***** válasza:
mondjuk használd az eszed, és azután verekedj, én sem tudom megállni ha beszólnak, hogy megadjam a magamét. CSak figyelj mert büntetett előéletü vagy és akár mi legyen téged vonnak felelősségre, törvény ide vagy oda, tapasztalatból mondom.
2010. jún. 6. 18:55
 30/30 anonim ***** válasza:
Szarj arra a baromra nagy ívben. Csak ennyire képes, inkább sajnálni kellene...
2010. jún. 6. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!