Mit csináljak? Nem biztos hogy legközelebb vissza tudom fogni magam.
Egy pasi beszólt, idegesített én meg szétvertem ezért sittre kerültem és nem rég engedtek ki. Mostanában megint szoktam vele találkozni és mindig idegesít. Például ma amikor a barátnőmmel egy parkolóba voltunk és ő is ott volt és egyből beszólt. Mondtam neki h fogja be de nem kussolt..úgyhogy majdnem megint kapott. Erre elkezdte kérdezgetni h h szeretek verekedni, sittes módon vagy máshogy. Én meg orrba bäsztam. Nem biztos h legközelebb ennyivel meg fogja úszni mert én nem tudom magam visszafogni de ha megint sittre kerülök akkor a barátnőm 100 h kirak...mit csináljak?
28/F
Az emberek jó esetben az oviban, vagy alsóban megtanulják kezelni az indulataikat.
Nekem beszólt egyszer egy taxis a zebrán, hogy B*szd meg, menj már gyorsabban!
Én mondtam: Anyád!
Ez a normális megoldás, nem az hogy kirángatom a taxist, és szétverem a fejét.
21:24 ott ahol én voltam nem volt olyan sok skinhead de azokkal meg jóba voltam :D és a börtönökkel csak az a baj h unatkoznak az emberek, amikor megvertem azt látták vagy 10en..
amúgy már suliba is utáltuk egymást de nem tudom miért...csak úgy, és állítólag vagy 1-2 hétig volt kórházba
ha nagyon felidegesítenek még 5ig se tudok elszámolni nem hogy 10ig
Gondolj arra, hogy a barátnődnek arra van szüksége,hogy mellette legyél! És ha megint börtönbe kerülsz,meg fogja unni, hogy nem vagy vele se éjjel, se nappal, és ráadásul elkerülhetted volna, hogy így legyen.
Az alak direkt idegesít. Akármennyire felb.asz, próbálj úgy tenni, mintha nem érdekelne. Tudod az egyik legnagyobb sértés az, ha valakit le se sz.arnak. Mert ha utálják, az is jobb,akkor is foglalkoznak vele. De ha le se sza.rják, az azt jelenti, hogy ő egy jelentéktelen senki, nem érdekel senkit. És az megalázóbb, mintha meg akarnák verni.
Pszichológus segítségét is kérheted az indulataid kezelésében, (háziorvos meg tudja mondani, hol találsz ilyen szakembert, aki beszélgetéssel, tanácsokkal segít) - és a sport se rossz ötlet. Járhatnál konditerembe például, vagy valamilyen küzdősportra, ahol fegyelmet is tanulnál.
Még valami. Én a barátnőd helyében félnék tőled. Ha ő felidegesít, őt is megvered? Remélem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!