Mit csináljak? Nem biztos hogy legközelebb vissza tudom
fogni magam.
Figyelt kérdés
Egy pasi beszólt, idegesített én meg szétvertem ezért sittre kerültem és nem rég engedtek ki. Mostanában megint szoktam vele találkozni és mindig idegesít. Például ma amikor a barátnőmmel egy parkolóba voltunk és ő is ott volt és egyből beszólt. Mondtam neki h fogja be de nem kussolt..úgyhogy majdnem megint kapott. Erre elkezdte kérdezgetni h h szeretek verekedni, sittes módon vagy máshogy. Én meg orrba bäsztam. Nem biztos h legközelebb ennyivel meg fogja úszni mert én nem tudom magam visszafogni de ha megint sittre kerülök akkor a barátnőm 100 h kirak...mit csináljak?
Rossz megkozelites.Nem visszafognod kell magad hanem ugy verni szarra,hogy ne legyen ra tanu!Neked viszont bombabiztos alibid legeyn.;)
2010. jún. 2. 21:08
3/30 anonim válasza:
Talán próbáld meg türtőztetni magad, tanulj meg elszámolni 10-ig és leszarni az ilyen kis gyökereket, akik DIREKT fel akarnak húzni. Röhögj a képébe, aztán menj tovább, ha nem akarsz a sittről ki-be járkálni.
2010. jún. 2. 21:09
4/30 anonim válasza:
Tanuld meg kezelni az indulataidat...
2010. jún. 2. 21:09
5/30 anonim válasza:
Legközelebb ne vágd orrba csak nyomj a képébe egy kis paprika sprét :)
Nameg főleg ne egy bevásárló központ parkolójában csinálj akármit is mert a biztonsági operátorok százalékot kapnak a melóhelyükön ha intézkednek akármivel is kapcsolatban, nameg a zsaruk is jó haverok ilyen helyeken..
Főleg az az elmebeteg kopasz Lévai a T betűs multinál..
2010. jún. 2. 21:12
6/30 anonim válasza:
Direkt hergel egyébként,tisztán látszik:)Mivel nem jó ötlet hogy megvered,mert akkor lehet megint feljelent,ezért inkább valami fondorlatos módszerrel szúrnék ki vele,ami nem erőszakos dolog,és nem is tudja meg hogy te voltál.
2010. jún. 2. 21:14
7/30 anonim válasza:
Általában nem tanuk vannak hanem felvételek..
Bp-n szinte már alig van utca vagy közterület ahol ne lenne kamera..
2010. jún. 2. 21:15
8/30 anonim válasza:
olyan furcsa, hogy mindenki kérdezőt védi. hát én kimondom, egy aljadék ember vagy hogy másokat versz meg. nem hiszem el hogy nem tudod a kib@szott indulataidat kontrollálni. nekem is beszólnak egy csomószor, de oda sem nézek hanem továbbsétálok és ennyi. nagy dolog. szívből kívánom hogy visszakerülj a sittre és a skinheadek szétdugjanak... : )
2010. jún. 2. 21:24
9/30 anonim válasza:
Az az ember egy köcsög volt, aki beszólogat neked. Bizti nem tudod őt elkerülni valahogy?
Szerintem szólj te is be neki valami durvát (úgy hogy mások is hallják), amitől jól kiröhögik.
Verni ne verd, mert akkor sittre mész, de valahogy csesszél ki vele, és akkor abból majd tanulni fog.
2010. jún. 2. 21:30
10/30 anonim válasza:
Az én kérdésem, hogy mennyire verted meg emberünket, hogy sittre kerültél?? :O Nem lehet, hogy előtte csináltál valamit, mondjuk lenyúltad a barátnőjét, és ezért pattog neked? Nem értem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!