Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Välaki meghallgatná a raccsolá...

Välaki meghallgatná a raccsolásom és megmondaná mennyire nem lehet érteni? És hogy javítható-e még? 14L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves lány vagyok,születésem óta (vagyis mióta beszélek)

azzal a fránya R betűvel van a gondom,logopédushoz azt hiszem oviba jártam fél évig,de elköltözzünk,azóta minden nap szinte gyakorlok és eddig teljesen kihagytam a R betűt aztán talán ilyen H hangot mondtam most meg talán mintha valamivel javult volna,de lehet,hogy csak bebeszélem.Tudom ne foglalkozzak vele meg minden csakhát gondolom mindenkit zavar éshát csak jobb mindent megtenni és csak utána beletörődni.

Na nem untatlak köszi,ha az idődet áldozod rám.

/A répa-retek mondókát vettem fel a gépemen de nem tudom hova töltsem fel,ha megmondjátok mit vegyek fel azt is elmondom csak mondjátok meg hova töltsem fel :),ja és a nvem is R betűvel kezdődik szóval jó lenne ha értenék mit is próbálok kiszenvedni a számon/

2010. jún. 2. 19:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
youtubera fel tudod tölteni aztán meg letörlöd...
2010. jún. 2. 19:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Vagy data.hu-ra és privátban elküldöd a letöltési linket a jelentkezőknek, így más nem fogja hallani. Ha felmondasz egy több sorból álló szöveget (a mondóka kevés), akkor nekem küldheted. De nem vagyok logopédus, csak vannak füleim :)
2010. jún. 2. 20:00
 3/14 A kérdező kommentje:

De youtubon kell video is hozzá nem??

Bocs a tudatlanságomért,elég h.ülye vagyok az ilyenekhez.

Video nélkül is feltudom tölteni?

2010. jún. 2. 20:01
 4/14 anonim ***** válasza:
Ezért egyszerűbb és privátabb data.hu-n. Felveszed a hangfájlt, feltöltöd, és a kapott letöltési linket elküldöd akinek akarod.
2010. jún. 2. 20:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Elküldtem emailban.Köszönöm.
2010. jún. 2. 20:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Meghallgattam párszor, szerintem semmi gond nincsen vele, egész jók azok az R betűk. Bár annyi gondom volt vele, hogy túlságosan figyeltél a hangsúlyozásra. Mivel élőben nem így beszélsz, küldhetnél olyat, amiben nem hangsúlyozod túl, hanem csak mondod, mintha egy ismerőssel beszélnél. Abból több derülne ki.
2010. jún. 2. 20:14
 7/14 A kérdező kommentje:

Letudnál írni egy szöveget amit így felolvassak??

Az a baj,hogy ha olyan helyen van a R betű akkor túl erőltettet lesz.

Köszönöm,nagyon hálás vagyok.

2010. jún. 2. 20:18
 8/14 A kérdező kommentje:

Itt van a répás,ha esetleg valaki még meghallgatná:

Meg akkor felveszek egy szöveget is. :D

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jún. 2. 20:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Bármilyen szöveg jó, csak legyen benne pár r, nem kell vele telelennie. A lényeg, hogy halljam, mennyire erőlteted a szavaknál a helyes kiejtését. Csak próbáld folyamatosan, természetesen mondani, és legyen legalább 4-5 mondatnyi.
2010. jún. 2. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem durva. egész jó.
2010. jún. 2. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!