Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudom h hülyeség meg minden...

Tudom h hülyeség meg minden de fontos a válasz! 17/L Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Lidlben fogok dolgozni szombaton és mondta a szövetkezet h lidl oldalán fent van a jelenléti ív amit majd ki kell töltenem de viszont sehol sem találom.

Egy sima jelenléti ív elég vagy ott kapok?

Aki jártas ebben az tud segiteni?

Bunkó válaszok nem kellenek!

#Munka.sűrgős.lidl
2017. dec. 5. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vsz a diákszöv. kap a Lidl oldalához hozzáférést, és arról tudat majd téged. Vagy kérdezz rá a diákszöv.nél attól az embertől, aki ez a konkrét munkát szervezi.

Jó munkát, kitartást. Ügyes légy.

2017. dec. 5. 20:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😊
2017. dec. 5. 21:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Még az lenne h mondta bent egy csaj h netről töltsem le és azt vigyem és írjam ahogy kell de papírt sem kaptam a szöv.ben így ilyenkor ilyen papírt lehet vinni egy normális jelenléti ív elég? (Szeretnék biztosra menni ezért kérdezem az ilyeneket és tudom hülye kérdés de szeretnék szombat előtt mindent le tudni)
2017. dec. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!