Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan növelhetném a mellem...

Hogyan növelhetném a mellem méretét házilag?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék költeni nagyagyon. Volt aki olyat emlitet hogy masszás.

2017. szept. 19. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
A masszázs jó, ha hozzáértő csinálja. Én ezzel foglalkozom. 2000 forintért vállalok egy órát, és garanciát adok. Ha nincs láltható változás egy óra után, nem kell fizetned. Írj, ha érdekel!
2017. szept. 19. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Én már több mellnövelő krémet próbáltam, egyik se vált be. Azt is mondták, hogy ha körkörösen masszírozod krémmel (akár sima testápolóval), attól is nagyobbodhat. Illetve tornával is.

Nálam speciel egyik módszer se vált be, de azért kíváncsi vagyok mások tapasztalataira, véleményére, egyéb tippjeire is.

2017. szept. 19. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hízz, és oda is megy zsír
2017. szept. 19. 23:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmivel. Vagy megműtteted vagy így marad.

A hízásról meg annyit hogy akinek olyan az alkata, az soha az életben nem fog "vastagodni" azon a területen.

2017. szept. 20. 09:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szivacsos melltartóval. Amúgy semmivel, csak a műtét segít. A hízás csak idősebb korban segít, amikor a mellszövet jó része csak zsír. Fiatal korban nem lehet mellre hízni. A sportolás azért segít, mert a mell alatti izmok megerősödnek, kicsit kiemelik a melleket. De az sem látványos.

Legjobb, ha elfogadod magad ilyennek.

2017. szept. 20. 10:43
 6/9 János Gilján válasza:
Fekvenyomás, tárogatás, összetolás, magas fehérje bevitel. Sok sikert! ;)
2017. szept. 20. 15:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Kézrátétellel én is megpróbálnám. Meg lehet úgy is, hogy alulról felpumpálom XD
2017. szept. 20. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy elfogadod magad, vagy megcsináltatod. Be menj bele mindenféle sarlatán módszerbe! A mellnövesztő tablettát meg eszedbe ne jusson szedni! Görögszénamagot tesznek bele, az meg rövid úton RÁKOT okoz!
2017. szept. 21. 04:24
 9/9 anonim ***** válasza:

*Ne

* Görögszénamag: Nagyon megemeli az ösztrogén szintedet, ami női szervek elrákosodásához vezet

2017. szept. 21. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!