Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek kifognak nevetni?...

Szerintetek kifognak nevetni? Hülyeség az egész? Vagy kitudom törölni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy facebookon tudjátok van olyan hogy film stb.. és ott kitörlöm és ottmarad, meg régebben hogy mi az indián neved de nem törli ki. Emiatt szeretnék egy új facebookot nyitni és az lenne a kérdés hogy én 2011-ben regisztráltam elsőnek és ha azt kitörlöm és megvárom azt a 2 hetet (annyi idő a törlés) akkor majd ugyanazzal a emaillal csinálok egy új facebookot, és ez hülyeség? Meg hogy kifognak "csúfolni" hogy háh neked csak 2014-ben lett facebookod?

2014. júl. 21. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
ki a frászt érdekel, hogy mikor lett facebookod, nekem egyáltalán nincs, és nem is hiányzik az életembõl...
2014. júl. 21. 11:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Ja tudom csak nálunk úgy van hogy ha nincs akkor egy senki vagy, és nagyon rossz hogy leszarnak engem és egyedül vagyok ;(
2014. júl. 21. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!