Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A gettóból jött. Belémzúgott....

A gettóból jött. Belémzúgott. Féleg nem lesz többé nyugtom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm pasija felhozta magával egyszer az unoktestvérét,akivel rögtön összeakartak hozni.A srác-legyen W- rmondta,hogy ő a városunk gettó részéből jött.Nagyon tetszem neki,de mivel tiltakoztam az ellen,hogy jájunk-mondván még nem is ismerem,azt mondta,hogy akkor ismerjük meg egymást.Mostmár mindennap az iskola előtt vár,haza kisér,délután ha kimegyek mindíg megtalál.Arra vár-és biztos benne,hogy igent fogok mondani egyszer.Én viszont semmiképp nem akarok.Ugyanakkor félek is attól,hogy mi lesz,ha megmondom,hogy soha nem jövök össze vele.Azt mondja,hogy soha nem bántana,de mi van a családjával? Ha fájdalmat okozok neki,és a családja tudni fogja,hogy én tettem ők békén fognak hagyni? Egyébként maga a srác is elég...erőszakos néha:ma pl. mondtam neki,hogy ideges vagyok és elég ingerülten beszéltem is vele,azt monta,hogy nem miattavok ideges-így is volt,úgyhogy normálisan beszéljek vele és mondjam meg ki az oka az idegességemnek és megy és megveri.

Nem tudom mit tegyek.Kérlek segítsetek!

Jah ő 14 vagy 15 /F én 13/L.

2010. jún. 1. 13:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem jár suliba? Cigizik? Füvezik? Hát angyalkám, ha jót akarsz magadnak, akkor azt ajánlom hogy minél előbb koptasd le magadról, mert így téged is belevihet az ilyen dolgokba!
2010. jún. 1. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Előző: Lehet pont ő javítani meg a srácot.

Ha te nem csinálsz ilyeneket, és tényleg komolyan veled szeretne lenni, egy idő után leszokna ezekről. Amúgy nem kell egyből kijelenteni, h legyünk csak haverok! Elég ha sokat vagy vele, de nem csináltok olyan dolgokat mint járásnál. Csak van annyi esze hogy felfogja, ez nem járás, csak haverkodtok(v ahogy ő mondta, ismerkedtek). Ha annyira nyomulós lenne, már rég rámászott volna. Szóval ha csak összejársz vele, sztm nem lesz probléma. :)

2010. jún. 1. 17:27
 13/15 anonim ***** válasza:

én épp ezért szakitottam a volt barátommal mert cigizett meg ivott mert az anyukája öngyilkos volt és én ezt nem birtam nekem nem kellett ilyen barát.

mielött lepontoznátok már 5 éves volt most meg 13 szal ennyi

13L

2010. jún. 1. 18:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát..megoldódott.Nagy fájdalmat okoztam neki,és én is szenvedtem ettől.Most már nem is látom a környéken soha.
2010. aug. 23. 11:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Csodálom, hogy senki nem tette fel azt a kérdést, ami nekem elsőre eszembe jutott:

A GYEREK NEM CIGÁNY VÉLETLENÜL??

Szerintem azok alapján, amiket írsz, tuti az. Szerintem hagyd a fenébe.

2011. ápr. 1. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!