A gettóból jött. Belémzúgott. Féleg nem lesz többé nyugtom. Mit tegyek?
Az egyik barátnőm pasija felhozta magával egyszer az unoktestvérét,akivel rögtön összeakartak hozni.A srác-legyen W- rmondta,hogy ő a városunk gettó részéből jött.Nagyon tetszem neki,de mivel tiltakoztam az ellen,hogy jájunk-mondván még nem is ismerem,azt mondta,hogy akkor ismerjük meg egymást.Mostmár mindennap az iskola előtt vár,haza kisér,délután ha kimegyek mindíg megtalál.Arra vár-és biztos benne,hogy igent fogok mondani egyszer.Én viszont semmiképp nem akarok.Ugyanakkor félek is attól,hogy mi lesz,ha megmondom,hogy soha nem jövök össze vele.Azt mondja,hogy soha nem bántana,de mi van a családjával? Ha fájdalmat okozok neki,és a családja tudni fogja,hogy én tettem ők békén fognak hagyni? Egyébként maga a srác is elég...erőszakos néha:ma pl. mondtam neki,hogy ideges vagyok és elég ingerülten beszéltem is vele,azt monta,hogy nem miattavok ideges-így is volt,úgyhogy normálisan beszéljek vele és mondjam meg ki az oka az idegességemnek és megy és megveri.
Nem tudom mit tegyek.Kérlek segítsetek!
Jah ő 14 vagy 15 /F én 13/L.
Előző: Lehet pont ő javítani meg a srácot.
Ha te nem csinálsz ilyeneket, és tényleg komolyan veled szeretne lenni, egy idő után leszokna ezekről. Amúgy nem kell egyből kijelenteni, h legyünk csak haverok! Elég ha sokat vagy vele, de nem csináltok olyan dolgokat mint járásnál. Csak van annyi esze hogy felfogja, ez nem járás, csak haverkodtok(v ahogy ő mondta, ismerkedtek). Ha annyira nyomulós lenne, már rég rámászott volna. Szóval ha csak összejársz vele, sztm nem lesz probléma. :)
én épp ezért szakitottam a volt barátommal mert cigizett meg ivott mert az anyukája öngyilkos volt és én ezt nem birtam nekem nem kellett ilyen barát.
mielött lepontoznátok már 5 éves volt most meg 13 szal ennyi
13L
Csodálom, hogy senki nem tette fel azt a kérdést, ami nekem elsőre eszembe jutott:
A GYEREK NEM CIGÁNY VÉLETLENÜL??
Szerintem azok alapján, amiket írsz, tuti az. Szerintem hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!