Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A gettóból jött. Belémzúgott....

A gettóból jött. Belémzúgott. Féleg nem lesz többé nyugtom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm pasija felhozta magával egyszer az unoktestvérét,akivel rögtön összeakartak hozni.A srác-legyen W- rmondta,hogy ő a városunk gettó részéből jött.Nagyon tetszem neki,de mivel tiltakoztam az ellen,hogy jájunk-mondván még nem is ismerem,azt mondta,hogy akkor ismerjük meg egymást.Mostmár mindennap az iskola előtt vár,haza kisér,délután ha kimegyek mindíg megtalál.Arra vár-és biztos benne,hogy igent fogok mondani egyszer.Én viszont semmiképp nem akarok.Ugyanakkor félek is attól,hogy mi lesz,ha megmondom,hogy soha nem jövök össze vele.Azt mondja,hogy soha nem bántana,de mi van a családjával? Ha fájdalmat okozok neki,és a családja tudni fogja,hogy én tettem ők békén fognak hagyni? Egyébként maga a srác is elég...erőszakos néha:ma pl. mondtam neki,hogy ideges vagyok és elég ingerülten beszéltem is vele,azt monta,hogy nem miattavok ideges-így is volt,úgyhogy normálisan beszéljek vele és mondjam meg ki az oka az idegességemnek és megy és megveri.

Nem tudom mit tegyek.Kérlek segítsetek!

Jah ő 14 vagy 15 /F én 13/L.

2010. jún. 1. 13:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
zigano gyerekes gondolkodásmód... fiatal vagy még...
2010. jún. 1. 13:26
 2/15 anonim ***** válasza:

én ezt nem hagynám nah most a hülye barátod rád sozott egy böszme gyereket örülhet neki gratulálok de soraid olvasva okos kislány lehet szia

13Ł

3/15 haggyámán ***** válasza:

Rögtön az elején kellett volna neki mondanod.

Így már beleélte magát, számít arra, hogy összejöttök. Esetleg ha megver valakit, felhozhatod ürügynek, hogy túl erőszakos, neked nem kell ilyen pasi. Vagy egyéb más egyszerű okkal koptasd le.

4/15 A kérdező kommentje:
Én már a legelején mndtam,hogy én most nem akarok járni senkivel.Nem értették meg.:S Azt mondta a barátnőm:ismerjem meg,abból semmi bajom nem lesz.Normális gyerek. Jah,nem jár suliba,cigizik,füvezik,stb.
2010. jún. 1. 13:33
 5/15 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy tőlem vagy ideges, idejön, megpróbál engem megverni, az életben nem látod többet az tuti. :D
2010. jún. 1. 13:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Magyarországon nincsenek gettó részek , az egész ország maga egy lepusztult putri. Amúgy tényleg idegesítő, amikor haverok összeakarnak hozni valakivel. Figyelj ha, nem is érdekel, legalább húz hasznot belőle. Használd ki ahol tudod, meg ha unatkozol, legalább van aki elszórakoztasson. :D Nem kel egyből feleségül is menni hozzá, ne parázz tőle. Most ez van, ennek kell örülni. :P Az már biztos, hogy nem egy gyáva gyerek, kitartó, ráadásul meg is tudna védeni. :)
2010. jún. 1. 13:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne dobd el túl messzire, minden ember életében vannak alkalmak amikor jó, ha van egy ilyen verekedős ismerőse, mert sosem lehet tudni kit akarsz megleckéztetni majd később és akkor majd jól fog :-D

Különben meg játszodj vele, ne légy a barátnője, de legyetek olyan " gettótársak " xD, járjatok ki kajálni vagy moziba és hülyüljetek estig aztán este csácsumicső és el van intézve:-D

Legalább jól néz ki ?

2010. jún. 1. 14:04
 8/15 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy jó az ilyen barátság.Nem is egy ilyen haverom van aki,hát...szószerint megölne bárkit,ha az illető bántani merne.

Csak ne vagyok benne biztos,hogy neki tetszene-e ha megmondanám,hogy csak havernak akarom.

Am nem olyan jó pasi,de nem is olyan rossz.:D

2010. jún. 1. 14:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez gáz :)
2010. jún. 1. 14:46
 10/15 A kérdező kommentje:
További vélemények,válaszok...pls!
2010. jún. 1. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!