Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kezdek teljesen kiborulni a...

Kezdek teljesen kiborulni a vizsgaidőszaktól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez a rengeteg tanulnivaló már lassan az idegösszeroppanáshoz vezet.A félév során nagy hangsúlyt fektettem arra,hogy jó jegyzeteket készítsek,és ez nagy segítség is volt.De már teljesen le vagyok agyilag terhelve,úgy érzem,hogy amit megtanulok,az lassan kimegy a fejemből.Hogy tanulhatnék hatékonyabban?Egyáltalán:ti hogy vészelitek át a vizsgaidőszakot?Tudom,az kéne,hogy egy kicsit kikapcsoljam az agyamat,és újult frissességgel kezdjek el tanulni,de erre nincs idő.Ráadásul aludni sem tudok,mert állandóan a vizsgák miatt és a hátralévő tanulnivalón idegeskedek mindig.
2010. máj. 30. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Mozgás, sport, satöbbi. Így kikapcsolod az agyadat, és jót is teszel magaddal.
2010. máj. 30. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát komolyan mondom, én valamilyen szinten irigyellek, hogy van benned izgalom.

Az a baj, hogy bennem egyáltalán nincs, és kb vizsga előtti nap tanulok, akkor is csak pár órát. És nem azért mert ennyire okos vagyok, hanem egyszerűen nincs meg az izgalom, ha megbuktam akkor így jártam, de még akkor se tojom magam össze. Úgyhogy nekem ez a bajom :(

2010. máj. 30. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:
sport, kerékpározás, a kevés szabadidődet töltsd barátokkal, menj velük diszkóba, játszál a gépen valami izgalmas játékkal, de olyannal, amivel el bírsz rugaszkodni a hétköznapoktól pl silent hill sorozat, vagy crysis, ilyesmik. A lényeg hogy ha egy kicsi szabadidőd is van a tanulás mellett, akkor maximálisan ki tudj kapcsolódni. Nekem ezekkel a módszerekkel sikerült kicsit enyhíteni az idegességemen, kb úgy voltam vele mint te.
2010. máj. 30. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!