Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem úgy nézek ki a...

Miért nem úgy nézek ki a képeken, mint a tükörben?

Figyelt kérdés

Nos egy konkrét sztori, ami talán többekkel megesik... Amikor tükörbe nézek meg vagyok elégedve a külsőmmel, tetszik amit látok. Aztán előveszem a kamerát és csinálok pár képet és teljesen mást látok, nem vagyok fotógénikus, de mégis csak... Mi lehet az oka? Önbizalommal összefügghet? és ez annyira idegesít! nem tudok magamról jó képet csinálni soha!

Pedig mindkettő tükörkép elvileg.

2017. szept. 1. 02:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem jó szögből fényképezed magad. YouTube-on egyszer láttam egy olyan hogy ,,hohyan kell selfiuni'' (vagy valami hasonló), szerintem keress rá.
2017. szept. 1. 10:35
 2/2 anonim válasza:
Azt se feledd, hogy a tukorben "forditva" latod magad. Ha nem szimmetrikus elegge az arcod, akkor a megszokott, elfogadott tukorkeped helyett nagyon mas fog visszakoszonni a foton. (Ezt konnyen leellenoriheted, csak tukrozd meg a foto a szamitogepen vagy a telefonon)
2017. szept. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!