Àtvertem az abortusszal. Rá fog jönni valaha?
Múlt hónapban szexeltem egy fiúval.Alkalmi kapcsolat volt.Nem vèdekeztünk,viszont nem estem teherbe,meg is jött.
Viszont a fiúnak qzt hazudtam hogy terhes lettem ès kell a pènz az abortuszra. Azt mondta àllja az egèszet mert hogy ő erőltette hogy gumi nèlkül...Amikor talàlkoztunk a pènz miatt akkor kèrdezte hogy mikor lesz ès hogy el e kísèrjen de tiltakoztam hogy nem kell de erősködött hogy akkor is ottlesz ès "tàmogat"
Most mit tegyek? Az igazsàgot nem mondhatom el neki. A pènzt is elköltöttem màr...
Undorító vagy.
Amit tehetsz: igazat mondasz és visszaadod a pénzt.
Megmondod, hogy nem mehet veled és visszaadod a pénzt.
És remélem, egyszer még nagyon csúnyán átvernek téged is.
Mondd neki, hogy a természet megoldotta a gondot... A pénzt meg add vissza neki.
Amúgy szemét vagy (nem kicsit... nagyon)
Ez nem csak átverés hanem csalás is. Ha nagyon erőlteti akkor úgyis utána lehet járni.
"373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.
(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha
a) a csalás kisebb kárt okoz, vagy
b) a szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó csalást
ba) bűnszövetségben,
bb) közveszély színhelyén,
bc) üzletszerűen,
bd) jótékony célú adománygyűjtést színlelve
követik el."
Legalább olcsón megúszta a pasi. Elkaphatott volna valamit vagy 18 évig fizethetné a gyerektatást. Ettol persze még nem lesz helyes amit a kérdezo tett.
Mond azt, hogy szóltál egy barátnodnek és inkább vele mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!