El fogom valaha felejteni?
Mindig. Ez nem múlik el sosem.Bár hogy vigyázok, meg próbálom hesegetni.Ez vonatkozik mind az abortuszra, mind a vetélésre. A gyerek az gyerek.Akár születik, akár nem.
2014. szept. 6. 18:22
A férfi is ha nagyon szerette volna akkor ő is ugyan igy éli meg.Mindig ott lesz egy hiány, mint amikor nézel egy családi fotót és egy fehér alak rajta van a többiek mellett, kb. olyan.
2014. szept. 6. 18:23
ezt nem lehet feldolgozni és elfelejteni 2006-ban volt az első missed.ab.-om :-(
aztán még 6. soha nem fogom elfelejteni és pont valamelyik nap jutott eszembe h.most ment volna 2. osztályba...
ezt egy életen át cipeled magaddal!
viszont tavaly terhes lettem most 5 hónapos a kisfiam és ez enyhíti a fájdalmam.
alig jut eszembe az a borzalmas 8 év a kisfiam mindenért kárpótol!
sok sikert a továbbiakban!
2014. szept. 6. 18:29
4/14 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, ennél még a sok sok sikertelen hónap is jobb.:( PEdig eddig azt hittem, hogy fordítva van, mert így legalább tudja a nő, hogy teherbe tud esni.
24 hetesen veszítettem el a kislányomat, most lenne 4 hetes.
Egyre rosszabb lesz, kezd elönteni a depresszió.
6 évet vártunk rá, nagyon beleéltem magam, és ... meghalt bennem.
2014. szept. 6. 19:09
6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom. Az én 5 hetes magzatom semmi a te 24 hetesedhez képest.:(( Megkérdezhetem, hogy mi történt?
2005-ben 8 hetesen halt el a terhességem, nagyon megviselt. Rengeteget gondoltam rá, hogy most már biztos mozogna a pocimban, aznap amikorra ki voltam írva, sírtam nagyon. Utána sokat próbálkoztunk, 3 év volt mire összejött, azóta viszont már a harmadik baba is megszületett nemrég. Most már ritkábban jut eszembe, de néha azért emlegetjük, hogy most már iskolás lenne, stb. Amikor elhalt a terhesség, egy kolléganőm azt mondta, hogy ez a sok rossz közül még a legkevésbé rossz, és ez nagyon sokszor eszembe jut, mert tényleg szörnyű lehet 24 hetesen elvetélni (nem tudom még ennyi idősen is így hívják-e) ahogy az egyik válaszoló írta, nagyon sajnálom :( vagy időre született babát később elveszíteni.
2014. szept. 6. 20:26
Én is átéltem, 10 hetesen ment el. Műtéttel fejezték be. Viszont 2 napos sírdogálás után TUDATOSAN befejeztem a szomorkodást, s vártam nagyon a következőt. 3 héttel műtét után megfogant. Ma már nagy, 15 hónapos. Ha nem lett volna vetélés, Ő nem lenne velünk. Fura dolog ez. És őszintén: én nem gondolok arra a magzatra azóta.
2014. szept. 6. 22:54
10 hetesen ment el az én babám is,műtöttek.Eleinte nehéz volt,de most a következő babára koncentrálok!
2014. szept. 7. 07:37
Az első elveszített babám lassan 1 éves lenne. Az ikreim kábé most születtek volna.
1. gyerekkel nem volt semmi gond, ő 4 éves.
24+5hkm, aki soha nem felejti el az ő kis angyalkáit.
Az elvetélés dátumára is emlékezni fogsz, a kiírt dátumra is.:(
2014. szept. 7. 12:13
Kapcsolódó kérdések: