Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » El fogom valaha felejteni?

El fogom valaha felejteni?

Figyelt kérdés
Költői kérdés, tudom hogy nem. Nem tervezett baba lett volna, de már az is hatalmas csoda, hogy 1 aktusból összejött, hisz PCOS-em van, első gyerekre éveket vártunk. Ezt a magzatot pedig 5 hetesen vesztettem el. Ez az első vetélésem és nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fog viselni. Ti mennyi ideig gondoltatok arra, hogy most épp hány hetesek lennétek, kiírt dátumnál hány éves lenne a baba/gyerek?
2014. szept. 6. 18:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

25 hetesen veszítettem el a makk egészséges, élő kislányomat.

Kiadták a testét, így eltemettük, és gondozni kell a sírját, így sanszunk sincs arra, hogy beforrjon a seb a szívünkbe.

A halála után 6 hónappal estem újra teherbe ikerbabákkal, és 6 hetesen missed ab. lett a vége. Ennek 2 hete.

Nem akarok érzéketlennek tűnni, de összehasonlíthatatlan a két eset.

2014. szept. 7. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon remélem, hogy egyszer eljön az az idő amikor el tudom fogadni "miértek" és"mi lett volna ha-k" nélkül a velem történteket... év elején veszítettem el a babámat...középidőben. Végigéltem a terhességet... most lenne ennyi idős, most annyi mostmár rendben lenne ha megszületne, most megszületne, most ennyi idős lenne. Borzalmas, szörnyű, néha még most is úgy érzem, hogy egészen egyszerűen beleőrülök. Már azt hittem, hogy jobban vagyok, amikor jött a hír...testvérem babás. Én meg mindent újra átéltem és hát nem jó... nagyon nem jó.

Ezt csak az érti aki elveszítette a magzatát a gyermekét...senki más. És ha el is veszítettük Őt...Őket...egy valamit nem veszítettünk el; a hitünket. Nem veszíthetjük el a hitünket és a reményt, hogy Neki, Nekik azért kellett menniük, hogy valaki más jöhessen, mert ez kell hogy megtörténjen. Nekem talán ez ad erőt... a kisgyermekem aki itt van velem és az, hogy remélem lesz még élő egészséges kisbabám! Adja Isten, hogy mindannyiunkkal ez történjék!!!

2014. szept. 7. 23:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk tervezett baba volt, és nagyon könnyen teherbe esek, nála a második hónapban sikerült, de a 6ik héten elvetéltem, 3hónap múlva mikor újra próbálkoztunk, rögtön teherbe estem, azóta már 3 éves a kislányom,de a mai napig sokszor eszembe jut az angyalkánk,hogy Ő is ennyi idős lenne már!
2014. szept. 15. 13:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Penztaros vagyok es meg mindig gorcsbe randul a gyomrom, amikor terhessegi tesztet adok el (napi min.egy).:(((
2014. szept. 16. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!