Ma történt velem, hogy észrevettem 2db bontatlan sört az elöttem álló nő táskájában amit nem tett a vásárolni kívánt termékei közé a pénztárnál. Még időben jeleztem ezt az illetékes személynek az üzletben, de nem nagyon érdekelte, messziről ránézett, és úgy vélte, hogy ki lett fizetve a 2 termék, majd megköszönte, hogy szóltam, és ment a dolgára. A gond csak az, hogy én az orrom elött láttam, hogy a 2 sör a táskában maradt, és nem volt több, hogy esetleg az lehessen, hogy közli, több is van, és többet számoljon. Az a 2 volt (meg aztán a táska alján még ki tudja mik, és ennyi). Ha ennyire veszik komolyan, akkor holnaptól én is simán lophatok, vagy mi?
Ismétlem, nincs őr, én pedíg az üzletvezetőnek szóltam.
2017. aug. 20. 11:19
32/38 anonim válasza:
"Ha ennyire veszik komolyan, akkor holnaptól én is simán lophatok?" kijelentéseddel konkrétan azt mondtad ki, hogy le akartál buktatni egy tolvajt, és mivel ez nem sikerült, most te is lopni akarsz. Te nem a boltot sajnálod, hanem magadat akartad megvalósítani, el akartad játszani a hőst, nem sikerült, és egy ilyen kis pitiáner dolog miatt most te is olyan lennél, mint aki lopott!
2017. aug. 20. 13:09
33/38 Szabó Szabolcs 73 válasza:
Azt mondod rendőr vagy ??? Ha az lennèl nem minősítenéd az esetet bűncselekmènynek, ilyet egy rendőr sem írna. Kamuzol ? Vagy megbuktál a suliban ?
2017. aug. 22. 23:51
34/38 A kérdező kommentje:
Ide komolyan ilyen fogyatékosok járnak?
2 dolog.
1. Az eredeti kérdéshez semmi köze, hogy rendőr vagyok-e, vagy sem. Nem rendőrként jártam el.
2. Ó bocsánat, valóban, 50.000Ft alatt csak szabálysértésről beszélünk. A magán véleményemet írtam le, nem jegyzőkönyvet, amúgy meg mint írtam, esetleges bűncselekmény, mert nem volt tisztázott, hogy a 2 sör alatt volt-e még valami, amivel már átlépi az 50.000Ft-os határt szabálysértés és bűncselekmény között.
Mégvalami amit jobban tudsz, okoskám?
2017. aug. 23. 21:56
35/38 anonim válasza:
A lidlibe nincs őr gyerekek.
Kérdező, a műszakvezető nem jogosult a táskáját átkutatni de ha jól tudom még a biz. Őr sem. Meg nem kell meglepődni ha az ottani eladókat nem érdekli, szivatva vannak a Lidlnél rendesen. A sajtóban reklámozott AKÁR 350.000Ft os bruttó az nagy kamu, mert átlagot mondanak amibe beletartozik a területi vezető vagy menendzser 850.000Ft-os bruttója is.
De nem kell meglepődni ha 8 órás munkaidődben 12 órát dolgozol ott és néha elfelejtik kifizetni is. Szóval ne lepődj meg ha az eladó leszarja, kifejezetten örülni is tudnak neki...
Meg szerintem ne foglalkozzunk a bolti lopásoknak, tudjuk hogy mi a vége. A legtöbb ember azért nem lop mert szégyelné ha lebukna, de nem azért mert a börtönben ülne 2 évet ezért :D 49.600Ft plusz érték nem hinném hogy lett volna a sör alatt, mert kis helyre nem fér be semmi értékes a lidliből, nem egy telefon üzlet.
2018. jan. 28. 22:51
36/38 anonim válasza:
De ne mások mondják meg hogy jól tetted e vagy sem. Magad erkölcsi szabályainak megfeleltél? Meg.Akkor meg kit érdekel hogy mit mond xy fórumozó. Magadnak felelj meg ne másnak, jól tetted szerintem hogy szóltál, a lelki ismereted tiszta, de nem kell ezen idegeskedni hogy semmi se történt.
2018. jan. 28. 22:54
37/38 anonim válasza:
Írta egy hozzászóló a 350.000. Ft os fizetést. Ismerősöm mondta...
Nem hittem el neki. Álítja mert a tv bemondta!! Én akkor se hiszem azt a 350.000. Ft-ot.
2018. jan. 29. 13:27
38/38 anonim válasza:
A Lidl nem hazudik, az emberek hülyék! Az AKÁR 350.000Ft os BRUTTÓ ÁTLAG fizetést említ, nem garantált semmit a Lidl, sőt átlagot mond egy áruházra vetítve! Az átlagba beletartozik a boltvezető 750.000Ft-os fizetése is! Ez hasonló mint a magyarországi KSH adatok. M.O-n az ÁTLAG kereset bruttóba 350.000Ft, de ebbe benne van az MNB igazgatójának az 5.000.000Ft-os fizetése is! Az AKÁR szót meg aki elkönyveli "úgy is van"ra az meg is érdemli ha átbasszák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!