Akkor mostantól lehet lopni a LIDL üzleteiben?
A mentalitással komoly problémák vannak Magyarországon.
A törvények azért vannak, hogy megszeghessék őket.
A szabályokat elsőnek a kitalálóik szegik meg, - hogy mindkét irányból érezze a magyar paraszt a "felsőrendűbbséget"!
Sok kicsi sokra megy!
Nem tudom, hogy ugyanilyen egyetértéssel bólogatnátok-e, ugranátok-e a nyitott szemmel járó embernek akkor is, ha a tieteket csipegetnék - "csak" 100 forintjával - olyan emberek, akik nem dolgoztak meg a ti javaitokért?
- Ja,- hogy az más!
Magatokat minősítitek!
Én most boltban dolgozok, pár hete kezdtem. (Nem Lidl, csak egy kis bolt).
Találtam már felbontott chipset, félig megivott vodkát, literes kólát, egyéb italkat. A rudikat is előszeretettel fogyasztják, a csomagolást visszarakják/elszórják a boltban.
A főnök általában csak úgy reagálja le, hogy majd rákeni a másik műszakra, hogy náluk tűntek el a dolgok.
Volt már hogy mondtam a főnöknek, hogy láttam ahogy egy vevő elrakott egy terméket a táskájába/megevett valamit...de nem foglalkoztak vele.
Többek közt ezért nem megyek több helyre vásárolni " 1 füst alatt ".
Ha mégis, mutatom az árut. Akár úgy hogy a bejárat után, legrövidebb úton odamegyek egy eladóhoz, ha van a közelben.
Vagy a biztonsági őr pultjához.
Tesoba általába a bejáratnál van. Ott volt azért olyan : hogy a saját elemózsiát is mutattam. Mert volt hogy ásványvizes palacka teát vittem...
És láttam én is klaszul falatozni emberkéket, pogácsát, pl.
Csoki papírt meg gyanítom másik polcon " felejti ".
Lidl-be úgy tudom őr nincs. De kamera felvételt biztosan van aki vissza tudja nézni.
Illetve : honnan tudjuk, hogy a lidl-be hol van egy biztonsági őr szoba?
Egy alkalommal lecsekkoltak a pénztárnál 1 pasit, úgy karácsony előtt.
Addig láttam a jelenetet, míg az őr a kabátja kitárására kérte.
Mivel ismerősnek tűnt az illető, nagyon szélsebesen összepakoltam a vásárolt terméket, és kijöttem. Következményeket ezért nem is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!