Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akkor mostantól lehet lopni a...

Akkor mostantól lehet lopni a LIDL üzleteiben?

Figyelt kérdés
Ma történt velem, hogy észrevettem 2db bontatlan sört az elöttem álló nő táskájában amit nem tett a vásárolni kívánt termékei közé a pénztárnál. Még időben jeleztem ezt az illetékes személynek az üzletben, de nem nagyon érdekelte, messziről ránézett, és úgy vélte, hogy ki lett fizetve a 2 termék, majd megköszönte, hogy szóltam, és ment a dolgára. A gond csak az, hogy én az orrom elött láttam, hogy a 2 sör a táskában maradt, és nem volt több, hogy esetleg az lehessen, hogy közli, több is van, és többet számoljon. Az a 2 volt (meg aztán a táska alján még ki tudja mik, és ennyi). Ha ennyire veszik komolyan, akkor holnaptól én is simán lophatok, vagy mi?
2017. aug. 18. 14:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
36%
Szoktam venni néha sört,amivel besétálok más üzletbe.A másik : ne 2 sörön akadjon ki nekem egy rendőr,hanem foglalkozna inkább olyan dolgokkal,amikkel ugye nem mernek ! A kisebbség mindenki szeme láttára húzkod le,meg lop meg embereket pl. nálunk a Plázánál,a rendőrök oda se mernek menni,nem hogy intézkedjenek...és évek óta megy a panaszkodás,semmi nem történik.Sokszor még hajléktalan bandákhoz se mernek odamenni.Na majd ha ilyen dolgok meg lesznek oldva,akkor lehet beszélni 2 sörről.
2017. aug. 18. 17:28
 22/38 anonim ***** válasza:
23%

A mentalitással komoly problémák vannak Magyarországon.

A törvények azért vannak, hogy megszeghessék őket.

A szabályokat elsőnek a kitalálóik szegik meg, - hogy mindkét irányból érezze a magyar paraszt a "felsőrendűbbséget"!

Sok kicsi sokra megy!

Nem tudom, hogy ugyanilyen egyetértéssel bólogatnátok-e, ugranátok-e a nyitott szemmel járó embernek akkor is, ha a tieteket csipegetnék - "csak" 100 forintjával - olyan emberek, akik nem dolgoztak meg a ti javaitokért?

- Ja,- hogy az más!

Magatokat minősítitek!

2017. aug. 18. 17:34
 23/38 anonim ***** válasza:
12%
Akkor hozzuk vissza a középkori módszereket nem? Elvitt száz forintot? Minusz egy kéz... miért ne? Tuti nem lesz belőle többet gond.
2017. aug. 18. 17:36
 24/38 anonim ***** válasza:
32%
Kétségbeejtő és szomorú, hogy ennyi válaszoló pártolja a bolti lopást. Ha 200 forintos tételről van szó, ami elenyésző a bevételhez viszonyítva, akkor is lopás, basszus! Azt nyilván nem tudjuk, hogy a kérdésben szereplő nő nem korábban vette-e a söröket valahol máshol, de ha esetleg nem, akkor könnyen felbátorodhat és legközelebb próbálkozhat valami nagyobb értékűvel is.
2017. aug. 19. 00:14
 25/38 anonim ***** válasza:
59%

Én most boltban dolgozok, pár hete kezdtem. (Nem Lidl, csak egy kis bolt).

Találtam már felbontott chipset, félig megivott vodkát, literes kólát, egyéb italkat. A rudikat is előszeretettel fogyasztják, a csomagolást visszarakják/elszórják a boltban.

A főnök általában csak úgy reagálja le, hogy majd rákeni a másik műszakra, hogy náluk tűntek el a dolgok.

Volt már hogy mondtam a főnöknek, hogy láttam ahogy egy vevő elrakott egy terméket a táskájába/megevett valamit...de nem foglalkoztak vele.

2017. aug. 19. 00:36
 26/38 anonim ***** válasza:
51%

Többek közt ezért nem megyek több helyre vásárolni " 1 füst alatt ".

Ha mégis, mutatom az árut. Akár úgy hogy a bejárat után, legrövidebb úton odamegyek egy eladóhoz, ha van a közelben.

Vagy a biztonsági őr pultjához.

Tesoba általába a bejáratnál van. Ott volt azért olyan : hogy a saját elemózsiát is mutattam. Mert volt hogy ásványvizes palacka teát vittem...

És láttam én is klaszul falatozni emberkéket, pogácsát, pl.

Csoki papírt meg gyanítom másik polcon " felejti ".

Lidl-be úgy tudom őr nincs. De kamera felvételt biztosan van aki vissza tudja nézni.

Illetve : honnan tudjuk, hogy a lidl-be hol van egy biztonsági őr szoba?

Egy alkalommal lecsekkoltak a pénztárnál 1 pasit, úgy karácsony előtt.

Addig láttam a jelenetet, míg az őr a kabátja kitárására kérte.

Mivel ismerősnek tűnt az illető, nagyon szélsebesen összepakoltam a vásárolt terméket, és kijöttem. Következményeket ezért nem is tudom.

2017. aug. 19. 12:19
 27/38 anonim ***** válasza:
51%
Kicsit megdöbbent, hogy mindenki így lehurrogja a kérdezőt. Függetlenül attól, hogy most vajon hozta magával a nő a sört vagy csak eltette - csomó embernek ennyire természetes és normális, ha valaki lop? Nem iszok sört, mennyibe kerül 2 üveg, 5-600 forint? Nálam már az is bicskanyitogató, mikor valaki betol egy péksütit, mert "azt ő úgy szokta".
2017. aug. 19. 14:22
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező! Itt játszod a hős lovagot, de csak mert valaki lopott, utána te is lopni akarsz.... Gratulálok, ennyit a igazságosztásodról..
2017. aug. 19. 23:41
 29/38 A kérdező kommentje:
Idéznéd mikor azt írtam, hogy lopni akarok? Mert nekem nem rémlik hasonló.
2017. aug. 20. 01:06
 30/38 anonim ***** válasza:
42%
Elképzelhető, hogy amikor már bement az illető vásárolni, benne volt a táskájában a két sör, és megmutatta az őrnek. Amikor te szóltál neki, akkor pedig emlékezett rá, és ezért nem kezdett intézkedni.
2017. aug. 20. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!