Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akkor mostantól lehet lopni a...

Akkor mostantól lehet lopni a LIDL üzleteiben?

Figyelt kérdés
Ma történt velem, hogy észrevettem 2db bontatlan sört az elöttem álló nő táskájában amit nem tett a vásárolni kívánt termékei közé a pénztárnál. Még időben jeleztem ezt az illetékes személynek az üzletben, de nem nagyon érdekelte, messziről ránézett, és úgy vélte, hogy ki lett fizetve a 2 termék, majd megköszönte, hogy szóltam, és ment a dolgára. A gond csak az, hogy én az orrom elött láttam, hogy a 2 sör a táskában maradt, és nem volt több, hogy esetleg az lehessen, hogy közli, több is van, és többet számoljon. Az a 2 volt (meg aztán a táska alján még ki tudja mik, és ennyi). Ha ennyire veszik komolyan, akkor holnaptól én is simán lophatok, vagy mi?
2017. aug. 18. 14:35
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
37%
Becsipog. :)
2017. aug. 18. 14:54
 2/38 anonim ***** válasza:
27%

Pfff. Te nem voltál kiközösítve bárhol árulkodásért? Ja és követted a nőt a bejárattól kezdve? Mert simán lehet hogy nem a lidl volt az első bolt...

Ki vagy te valami önkéntes tégla?

2017. aug. 18. 14:54
 3/38 A kérdező kommentje:

Rendőr vagyok, és mivel tanultam a dolgot, tudom, hogy jogos lett volna a nő felelősségre vonása az ügyben, szóval félre kellett volna hívni egy külön helyiségbe, ahol majd igazolhatja, ha máshol vette a termékeket. Ha ezt nem tudja megtenni, azzal bűncselekményt követ el, ami ugyebár az én, és kollégáim hatásköre.

Ez a becsipogás meg kamu, láttam már kivinni terméket, nem csipog az, max a szeszes italokon, és egyes ruhákon lévő külön érzékelő.

2017. aug. 18. 15:01
 4/38 anonim ***** válasza:
16%
Ha annyira rendőr vagy a kollégákkal együtt akkor miért hagytad annyiban a dolgot a nő és a biztonsági szolgálat részéről? :D
2017. aug. 18. 15:04
 5/38 anonim ***** válasza:
47%
Rendőr vagy és valószínű kezdő. Eladó alig van, árut ki kell pakolni. Valószínű, át futott az agyán, fél, egy óra kiesés a két sör, a melót meg akkor is meg kell csinálni. Melóval csúszik, fejére ütnek. A két sört meg tudja igazolni, még hülyének is nézik.
2017. aug. 18. 15:11
 6/38 A kérdező kommentje:

Nem az én felelősségem. Jeleztem a dolgot az illetékes személynek, és ennyi. Bolti lopásnál nincs is szükség rendőri jelenlétre. Viszont attól még zavar, hogy ilyen megtörténhet, és senkit nem érdekel...

Szóval ha így áll hozzá mindenki, akkor tulajdonképpen kis tételben lehet lopni, mert csak fél óra kiesés :)

2017. aug. 18. 15:14
 7/38 anonim válasza:
8%

"Ez a becsipogás meg kamu, láttam már kivinni terméket, nem csipog az, max a szeszes italokon, és egyes ruhákon lévő külön érzékelő."

A sör nem szeszes ital?

2017. aug. 18. 15:14
 8/38 A kérdező kommentje:

Ha vettél már például whiskyt, akkor tudod mire gondolok :)

2017. aug. 18. 15:15
 9/38 anonim ***** válasza:
11%

1. Ha rendőr vagy ha nem, spicliskedni akkor is az egyik legutálatosabb dolog a földön.

2. Annyit láttál a táskájában van? Mi van ha másik boltban vette, vagy az orrod előtt emelte le a polcról, és tette a táskájába?

3. Kismillió ember van akik nagyobb áruházakban fogják amgukat és nekiállnak enni a pékárúból, vagy épp csokit, stb, viszik be az öltözőbe és emgeszik,a ztán a papír emg ott marad, mindenki látja és egyértelmű a dolog. Ha mindent jelentgetné valaki, szerintem dupla létszám kéne minden üzletbwe akik csak az ilyesmivel foglalkoznak.

2017. aug. 18. 15:16
 10/38 A kérdező kommentje:

Komoly egy országban élünk, mondhatom...

Láttam egy ESETLEGES bűncselekményt, amit szabály szerűen ki kellett volna vizsgálni, és még én vagyok a rossz?

Akkor valaki elmondaná minek is vannak a szabályok, és a törvények?

Hátha valaki jobban tudja :)

2017. aug. 18. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!