Akkor mostantól lehet lopni a LIDL üzleteiben?
Pfff. Te nem voltál kiközösítve bárhol árulkodásért? Ja és követted a nőt a bejárattól kezdve? Mert simán lehet hogy nem a lidl volt az első bolt...
Ki vagy te valami önkéntes tégla?
Rendőr vagyok, és mivel tanultam a dolgot, tudom, hogy jogos lett volna a nő felelősségre vonása az ügyben, szóval félre kellett volna hívni egy külön helyiségbe, ahol majd igazolhatja, ha máshol vette a termékeket. Ha ezt nem tudja megtenni, azzal bűncselekményt követ el, ami ugyebár az én, és kollégáim hatásköre.
Ez a becsipogás meg kamu, láttam már kivinni terméket, nem csipog az, max a szeszes italokon, és egyes ruhákon lévő külön érzékelő.
Nem az én felelősségem. Jeleztem a dolgot az illetékes személynek, és ennyi. Bolti lopásnál nincs is szükség rendőri jelenlétre. Viszont attól még zavar, hogy ilyen megtörténhet, és senkit nem érdekel...
Szóval ha így áll hozzá mindenki, akkor tulajdonképpen kis tételben lehet lopni, mert csak fél óra kiesés :)
"Ez a becsipogás meg kamu, láttam már kivinni terméket, nem csipog az, max a szeszes italokon, és egyes ruhákon lévő külön érzékelő."
A sör nem szeszes ital?
Ha vettél már például whiskyt, akkor tudod mire gondolok :)
1. Ha rendőr vagy ha nem, spicliskedni akkor is az egyik legutálatosabb dolog a földön.
2. Annyit láttál a táskájában van? Mi van ha másik boltban vette, vagy az orrod előtt emelte le a polcról, és tette a táskájába?
3. Kismillió ember van akik nagyobb áruházakban fogják amgukat és nekiállnak enni a pékárúból, vagy épp csokit, stb, viszik be az öltözőbe és emgeszik,a ztán a papír emg ott marad, mindenki látja és egyértelmű a dolog. Ha mindent jelentgetné valaki, szerintem dupla létszám kéne minden üzletbwe akik csak az ilyesmivel foglalkoznak.
Komoly egy országban élünk, mondhatom...
Láttam egy ESETLEGES bűncselekményt, amit szabály szerűen ki kellett volna vizsgálni, és még én vagyok a rossz?
Akkor valaki elmondaná minek is vannak a szabályok, és a törvények?
Hátha valaki jobban tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!