Ha hiányosan adtam meg a postai címemet, mi történik a rendelésemmel?
Külföldről rendeltem egy csomagot (már két hete) és lehagytam az emelet/ajtót a postai címem megadásánál, csak a házszámot adtam meg. Ez nem a bejelentett lakcímem, csak itt lakom jelenleg, tehát nem az én nevemen van a lakás, a postaládára írtam csak ki.
Ilyenkor mi történik ha a futár nem találja így meg? Utána lehet valahogy járni?
A postás fog kézbesíteni, előny ha ismer téged és tudja a házszámról és névről hogy kiről van szó. Saját magadat segíted azzal hogy a rendeléskor megadsz egy e-mail címet vagy telefonszámot és esetleg a postáról keresve tudnak adatot egyeztetni sikertelen kézbesítés esetén.
Esetleg bemész a postára és jelzed hogy ha küldeményed érkezne akkor legyen postán maradó és felveszed vagy bediktálod a hiányzó adatot és majd javítják kézbesítéskor - feltételezem ennek nincs akadálya.
Van telefonszám?
Rakj ki egy kis cetlit a bejáratra, hogy T. csomagszállító!
X országból jövő csomagomat a xy kapucsengőre várom.
Már ha megbízható környék, nehogy valaki átvegye helyetted.
Nevet ne adj meg, csak a csomagszállítónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!