Itmandarin kérdése:
Mi történik az eBay-es rendelésemmel ha nem fizetem ki? Törlődni fog?
Figyelt kérdés
Telefontokot szerettem volna rendelni, mivel Magyarországon nem lehet venni a telefonom rá semmilyen szilikontokot.A rendelés után rájöttem hogy mégse szeretném megvenni.Írtam az eladónak.Szerintetek törli a rendelésemet?2016. jan. 9. 15:34
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudtam, ebayen amikor rendelsz, rögtön fizetned is kell. Vagy úgy érted, aukciót nyertél? Nyilván ha nem fizetsz, akkor nem fogja kiküldeni. Szerintem kapsz egy negatív értékelést, mert ész nélkül licitálgattál, és annyi.
2/3 anonim válasza:
Eladója válogatja. Lehet, hogy kapsz egy csúnya negatív értékelést, lehet hogy nem. Elküldeni biztos nem fogja, amíg nincs kifizetve, ha pedig írtál neki, hogy nem kell, az egy fél jó pont - mert attól még paraszt vagy, mit rendelgetsz ész nélkül (gondolja rólad az eladó).
3/3 anonim válasza:
Ha mégsem kell,vagy nem fizeted ki nincs semmi..nem kapsz negatív értekelést,csak pozitivat adnak.Ha nem fizeted ki,írj az eladónak h törölje a rendelést(még licitált terméknél is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!