Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyenge lélekerővel és önbizalo...

Gyenge lélekerővel és önbizalom hiányosan lehetek katona?

Figyelt kérdés
8. osztályos leszek és nagy elszántásággal akarok katonai pályán elindulni. Viszont én úgy látom, hogy egy katona komoly és felelősségteljes. Én tudok komoly és fegyelmezett lenni, de nagyon önbizalom hiányos vagyok. Az állóképességem erős, erőnlétemet folyamatosan edzem és a tanulmányaim is jók, de néha úgy állok a dolgokhoz, hogy nem tudom megcsinálni, de a végén sikerül. Szerintetek más pályán kellene elinduljak vagy összejöhet a katonaság? Válaszokat előre köszönöm!

2015. júl. 5. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kibuknál az alkalmassági vizsgán. A Pszichológiai vizsgálaton, ahol van teszt és pszichológussal elbeszélgetés.

De 18 éves korodig van idő még.

2015. júl. 5. 11:38
 2/2 Dani(Dani) válasza:
Válaszolónak igaza van meg nemis a vizsgálatok nagyon kemények. De figyelj, ha az akarsz lenni akkor nem kell gondolkozni ezzen. Énis így voltam vele menjek ne menjek? De hinni,küzdeni kell érte. Az önbizalommal meg nem kell foglalkozni az egy felesleges dolog az emberben majd alakul. Új dolgokat kell próbálni és nem szégyelni semmit. Azt mondod, hogy állóképességed jó. A többi az agyban dől el. Optimista én eddig mindent megcsináltam ami akartam.. De ezzel az egésszel nem is kell foglalkoznod 9-10 évig 8. osztály után. De én SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKED..
2015. aug. 4. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!