Hogyan szerezzek/növeljem meg az önbizalmam? Hogyan érhetem el, hogy elfogadjam magam?
Sziasztok! Tudom, hogy 1000 ilyen kérdés van fent, de én mégis írok egy újat.
16 éves lány vagyok, amit tudni kell rólam, hogy súlyosan önbizalom hiányos vagyok. Külsőmről: 175 cm vagyok és 53 kg, ami valljuk be elég vékonynak számít! Az önbizalomhiányom általános iskolai osztálytársaim és édesapám miatt következett be gondolom, de eddig nem foglalkoztam azzal, hogy változtassak rajta, viszont most szeretnék, mivel színésznő szeretnék lenni, és ehhez az kell hogy ne szégyelljem magam mások előtt!
Mit tudtok ajánlani, bármiféle módszerre vevő vagyok, mert el szeretném érni a célom nagyon és remélem el is tudom! Tudom, hogy ez nem egyik napról a másikra megy, hanem több hónapos dolog, így nem is várom el hogy holnap már önbizalom dús leszek!
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Jesszusom, mikor elolvastam azt hittem, ez a saját kérdésem, mintha magamat idéztem volna.
Javult azóta a dolog? Mert nálam az önbizalomhiány egyre csak erősödik, évek óta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!