A párom katolikus én ateista, és szerintetek ez mennyire zavarná őt?
Nemis tudtam h van olyan Disney karakter amit igy hivnak:D
Az ember tragediajat igazabol szeretem mint muvet, es igen ott Lucifer mint nev az eredeti satant jeloli es tenyleg kevesbe negativ mint pl a "satan" lenne:D
De nekem eleve maga a satan mint mitologia leny (neven nevezve Lucifer) alapbol se negativ, inkabb egy megnemertett szemelyre hasonlit akivel ha.letezne szimpatizalnek:D a macskakat meg imadom.
Johetnek meg velemenyek az elozo nagyon jovolt!
Érdekes szimbólizmus!
Van,egy ateista férfi,aki a hízelgő,öntörvényű macskát kedveli,s azt Lucifernek,a lázadó,s lázadásába tömegeket csábító angyalfejedelem nevén nevezi azt el.
Szerintem te vagy Lucifer,a macskád.
A kérdésre adott választ,a főcélod dönti el.
Ha azért csábítod,csábitottad el,hogy elvedd Istentől,s magárahagyd Isten nélkül,netán erőszakod(akár lelki)tárgyává tedd őt,találó kép.
Ha boldogítani(boldoggá tenni)akarod őt,inkább nevezd Misinek a cicust(Utalva Mihály arkangyalra).
Elkepeszto h mindenkinek a macska a hamupipos macska jut rola eszebe:D
Draga #6-os, nem celom megvaltoztatni a parom hitet v eletet foleg nem negativ iranyba hiszem tiszteletben tartom O miben hisz. A macskas reszt reszben eltalaltad hiszen a "buszke" ontorvenyu macskak -jelen esetben amit enis szeretnek venni- tenyleg jol passzol a biblia Satan (akit luciferrel azonosit az emberek nagyresze) viselkedese lazadasa stb, ezert is tetszik ez a nev:D
Csak akkor tennek rosszat a parommal ha en lennek a Satan, az ugye meg csak nem tortenhet meg:P
Olyan vallás nincs hogy ateista. Te nem vagy hívő ami a te magánügyed. A cica lehet persze LuciFerkó mivel a nevét nem érti csak ha hívják a hangsúlyra fog felfigyelni.
Nekünk a kutyánk Frici s a manyek meg Viola.
Persze h nincs olyan vallas h ateista:D en allitottam volna h van? Nemhiszem.
A kerdest nem a macska miatt tettem fel hanem a vallasos parom miatt illetve h ti hasonlo helyzetben hogy reagalnatok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!