Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A párom katolikus én ateista,...

A párom katolikus én ateista, és szerintetek ez mennyire zavarná őt?

Figyelt kérdés
Na szoval akarok egy macskát és mindenképpen Lucifernek szeretném elnevezni:D meg nem beszeltem vele errol, a kerdes lenyegeben az h nektek h tetszene/nem tetszene ha a parotok hasonlot talalna ki?:D

2017. júl. 19. 19:14
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Én katolikus vagyok. Attól függ. Ha nagyok a dudáid akár Devillnek is hívhatod.
2017. júl. 19. 19:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Bocs pasi vagyok, szerencsere nem nagyok a dudaim:D es a nev meg mindig Lucifer:P
2017. júl. 19. 19:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Katolikus vagyok, de az első gondolatom az lenne, hogy Disney fan vagy, de cuki :D Igazából attól függ, hogy mennyire mélyen vallásos. Meg pl én inkább sátánként gondolok rá, nem Luciferként. A Luciferről inkább karakterek jutnak eszembe, mint a fentebb említett Hamupipőkés macska, vagy az Ember tragédiája, ahol mondjuk ő maga, de számomra valamiért mégsem annyira negatív, mint a bibliai sátán. Ez bonyolult lett, de a lényág átjön, nem?
2017. júl. 19. 20:28
 4/14 A kérdező kommentje:

Nemis tudtam h van olyan Disney karakter amit igy hivnak:D

Az ember tragediajat igazabol szeretem mint muvet, es igen ott Lucifer mint nev az eredeti satant jeloli es tenyleg kevesbe negativ mint pl a "satan" lenne:D

De nekem eleve maga a satan mint mitologia leny (neven nevezve Lucifer) alapbol se negativ, inkabb egy megnemertett szemelyre hasonlit akivel ha.letezne szimpatizalnek:D a macskakat meg imadom.

Johetnek meg velemenyek az elozo nagyon jovolt!

2017. júl. 19. 22:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a macska jutott eszembe a Hamupipőkéből, engem nem zavarna. Én is hívő katolikus vagyok amúgy. :)
2017. júl. 20. 17:06
 6/14 anonim ***** válasza:
19%

Érdekes szimbólizmus!

Van,egy ateista férfi,aki a hízelgő,öntörvényű macskát kedveli,s azt Lucifernek,a lázadó,s lázadásába tömegeket csábító angyalfejedelem nevén nevezi azt el.

Szerintem te vagy Lucifer,a macskád.

A kérdésre adott választ,a főcélod dönti el.

Ha azért csábítod,csábitottad el,hogy elvedd Istentől,s magárahagyd Isten nélkül,netán erőszakod(akár lelki)tárgyává tedd őt,találó kép.

Ha boldogítani(boldoggá tenni)akarod őt,inkább nevezd Misinek a cicust(Utalva Mihály arkangyalra).

2017. júl. 20. 19:14
 7/14 A kérdező kommentje:

Elkepeszto h mindenkinek a macska a hamupipos macska jut rola eszebe:D

Draga #6-os, nem celom megvaltoztatni a parom hitet v eletet foleg nem negativ iranyba hiszem tiszteletben tartom O miben hisz. A macskas reszt reszben eltalaltad hiszen a "buszke" ontorvenyu macskak -jelen esetben amit enis szeretnek venni- tenyleg jol passzol a biblia Satan (akit luciferrel azonosit az emberek nagyresze) viselkedese lazadasa stb, ezert is tetszik ez a nev:D

Csak akkor tennek rosszat a parommal ha en lennek a Satan, az ugye meg csak nem tortenhet meg:P

2017. júl. 20. 20:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Sátán,Luciferből lett,lázadásakor.
2017. júl. 21. 07:02
 9/14 szenes43 ***** válasza:

Olyan vallás nincs hogy ateista. Te nem vagy hívő ami a te magánügyed. A cica lehet persze LuciFerkó mivel a nevét nem érti csak ha hívják a hangsúlyra fog felfigyelni.

Nekünk a kutyánk Frici s a manyek meg Viola.

2017. júl. 23. 08:31
 10/14 A kérdező kommentje:

Persze h nincs olyan vallas h ateista:D en allitottam volna h van? Nemhiszem.

A kerdest nem a macska miatt tettem fel hanem a vallasos parom miatt illetve h ti hasonlo helyzetben hogy reagalnatok:D

2017. júl. 23. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!