Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől lehetnek a zajok?

Mitől lehetnek a zajok?

Figyelt kérdés
Az van, hogy eleg gyakran hallok mozgolódást és kaparást. Természetesen ezeket nem képzelem be, mivel valóban leesett a holnapra előkészített ruhám, ehhez tartozó fura zajokkal, amit nem a leesés okozott, járkálásokat hallok, no meg pici dörökbölés félét. Én nem hiszek a szellemekben, illetve a babonákban, szóval efféle magyarázatokat nem kérek. Arra gondoltam, hog esetleg egér, vagy patkány a tettes, de lehet pszichés oka is, ezt nem tudhatom. Ebben a pillanatban is egy koppanást észleltem a falon. Nem mondom, hogy félek, de idegesítőn már inkább nevezhető. Nem hagy aludni, mi 1dig felriadok a zajokra...

#zaj #kaparások
2017. júl. 12. 01:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Egér, patkány, kisebb kutya, macska, sündisznó, béka, Réka. De ami a legvalószínűbb: huzat.
2017. júl. 12. 01:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert a huzat már dörömbölni is tud... Ajtók zárva, ablakok zárva. Este mindig bezárva van minden. Szerintem minden normális ember bezárja az ablakot lefekvés előtt.
2017. júl. 12. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Az anyagok különböző hőtágulása is szokott pattogást meg ilyeneket okozni. Régen, amikor még rengeteg helyen hagyományos, szurokba rakott parketta volt a lakásokban, közismert volt, hogy a parketta pattog éjszaka. (Máskor is, de csak csendben lehet hallani.)

Nálad lehet, hogy a fa gerenda vagy fa redőnytok csinálja, vagy valami hasonló.

A kaparászás meg a leírtakon kívül még lehet veréb vagy galamb az eresz alatt, vagy ahová be tud bújni éjszakára.

2017. júl. 12. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Elmúltak a zajok,bár én nem tettem semmit sem ezért. Hirtelen abbahagyódott és azóta sincs masszív "alvásgátló" hangok. Balszerencsémre teljesen nem lett vége, mivel még az ezelőtti este egy hatalmas dobbanást hallattunk. Igen,nem bebeszélem magamnak, mert nem csak én figyeltem fel rá. Az ajtó előtt van egy kissebb emelkedő, mondhatni lépcső ami fából készült, és teljesen úgyhallatszott,hogy ráugrottak. Nappal demonstráltam és megegyezett az elméletemmel,vagyis egy ugrás hangja lehetett. Nem szeretnék hinni a szellemekben, de logikus magyarázatot nem találok rá.
2017. júl. 19. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!