Tinik! Titeket mivel szoktak csúfolni a suliban?
Figyelt kérdés
Minden osztályban van egy két nagymenő, akik szeretik b*szogatni a többieket, és szeretnek rámutatni a hibáikra(általában a kinézetükre). Titeket mivel szoktak cseszegetni? Légyszi írjátok meg a nemeteket és a korotokat is:)2010. máj. 14. 18:37
11/11 anonim válasza:
Én 14 éves lány vagyok,és álltalában a járásom miatt xD Nem tudom..már nagyon pici korom óta ilyen "pattogva" járok..Gyakran csúfolnak nyúlnak vagy zsiráfnak(zsiráfnak a 174 centim miatt csúfolnak)..A tekintetem miatt is,hogy milyen fagyosan nézek mindig,stb..hogy milyen komoly vagyok..Azt hiszik,hogy nem tudok mosolyogni vagy nevetni..Na meg ugye,hogy nem állok be a mai tiniribik sorába..van facebookom,de nagyon keveset használom,mert mi értelme? alapból egy ilyen csendes lány vagyok..Nem az én asztalom a posztolgatás xD a képeim nagyon bénák,de nincs megphotosoppolva,nem vagyok undorítóan ki sminkelve(sőt,sehogyse) és felvállalom az arcomat..Inkább az a legnagyobb dolog,amiért csúfolnak,hogy kilógok ebből a ronda tinikorszakból :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!