Szoktak csúfolni olyan embert, akinek a neve megegyezik egy híresség nevével?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan,akinek a neve megegyezik valamelyik híres személyével?2009. dec. 27. 21:23
1/20 anonim válasza:
harry potter vagyok :D
najó nem, de tényleg van Angliában egy ilyen srác, olvastam.
2/20 anonim válasza:
Volt itt egy férfi, ha minden igaz, a városban, vagy a közelben, akit Kádár Jánosnak hívták. Szivatták is eleget, aztán nem tudom, hová ment, mi lett vele.
Nekem szerencsémre csak irdatlan hosszú, de nem hírességazonos nevem van. ;)
3/20 anonim válasza:
Olívia a keresztnevem és Olivia Newton Johnak szoktak hívni elég sokan, és ez kezd idegesíteni:@
4/20 anonim válasza:
Én Barbara vagyok és rendszeresen elénekelték nekem a
"Come on Barbie girl-t" -_-"
De gondolom nem így értetted a kérdést, hanem pl van akit mondjuk Rákóczi Ferencnek hívnak, vagy Klapka Györgynek (most a médiából csak ők jutnak eszembe hirtelen) de szerintem az ilyen dolgok nem csúfolások ha vki szóvá teszi ezt. Inkább "jópofaságból" csinálják és nem sértésből....
5/20 anonim válasza:
jééé, énis Olívia vagyook.*-*
: DDD
6/20 anonim válasza:
:DD és téged nem szoktak ezzel a névvel csesztettni?:D
7/20 anonim válasza:
anyumék fiatalkorában nagyon menő volt az Egymás szemében c. könyv Szilvási Lajostól. és a főszereplő gyereket Fábián Attilának hívták benne. és anya egyik osztálytársát is így hívták :D mindig ezzel piszkálták XD
8/20 capslock válasza:
szerintem ez nem gáz.de az hogy sok szülő milyen neveket ad a gyerekének,az felháborító.pl van egy ismerősöm. a kisfiát Áronnak keresztelték el. képzeljétek: Borsos Áron. mennyi osztást fog ő kapni.
9/20 anonim válasza:
ismertem egy Ambrus Attila nevű srácot. egyszer egy házibuliban halálrészegen elkezdtem neki skandálni, h bűnöző, bűnöző :) mivel a Whiskisnek is ezt volt a polgári neve :)
10/20 anonim válasza:
Hát engem poénból spanomék Lisa Pure-nak becéznek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!