Szoktak csúfolni olyan embert, akinek a neve megegyezik egy híresség nevével?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan,akinek a neve megegyezik valamelyik híres személyével?2009. dec. 27. 21:23
11/20 anonim válasza:
Vagy pl.:VÉGH Béla. és mi jön ki végbél
12/20 anonim válasza:
Engem Kirának hívnak,és az osztálytársaim már 2 éve Lightnak nevezne,és azzal b*szogatnak hogy 'Megmutatod a halálistened? ; Írd be a matek tanárt a halál listába!' Nagyon idegesítő!
13/20 anonim válasza:
Utolsó, lehet hogy idegesítő, de ez egy remek mangaregény :) :) (azért sajnálom)
Valahol olvastam, talán nők lapjában, hogy egy Móricz Zsigmond bemutatkozott egyszer egy Kodály Zoltánnak, és azt hitték egymásról, hogy szivatják egymást, pedig nem is :D
14/20 anonim válasza:
Én Bianka vagyok és Beyoncé-nak szoktak hívni de nem tom hogy jött ez.
15/20 anonim válasza:
Én Viktória és hát Tipikus Beckhamné...
16/20 anonim válasza:
bnőm apukáját Kádár Jánosnak hívják és szokták ezzel piszkálni...
17/20 anonim válasza:
osztálytársamat Móra Ferencnek hívják xD de tényleg
engem meg Beatrix-nek hívna és arielnek becéznek de még nem derítettem ki hogy miért.
18/20 anonim válasza:
ja nekem is van egy olyan ismerősöm, akinek a fia kis áron lett...xD
19/20 anonim válasza:
Kis Áron XD nem rossz.
Akkor már lehetne olyan is, hogy: Borsos Áron :D
20/20 anonim válasza:
szerintem szánalmas dolog ha valakit a neve miatt csesztetnek. Szerintem ezzel nem kell törődni, csak irigyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!