Menjek vagy Maradjak?
Figyelt kérdés
nekem ez egy fontos döntés, és túl bonyolult elmagyaráznom...egyszerűen nem tudom hogy menjek -e vagy maradjak gondolom majd "kiszámolom" de inkább "kisorsoltatom veletek", addig a napig amikor elvileg mennem kéne, várom a szavazatokat:D2010. máj. 13. 16:58
22/35 anonim válasza:
Valszeg már elment :D Biztos vmi buliba. :)
23/35 A kérdező kommentje:
nem nem buli annál sokkal komolyabb és nem mentem el mert ha esetleg mennék az is június vége lenne..:D jöhetnek még
2010. máj. 15. 09:41
25/35 A kérdező kommentje:
nem:D akkor már nem is lesz suli (nekem) meg jajj:D mindegy mi csak kérem a válaszokat :P
2010. máj. 15. 21:25
27/35 anonim válasza:
szerintem menj,de mielőtt odaérnél fordulj is vissza!
29/35 anonim válasza:
hát ez egyértelmű, hogy valami nagyobb kaliberű dolog. külföld pl?
szerintem menj.
30/35 A kérdező kommentje:
nem küldföldi:D ez csak nekem fontos nem buli nem kirándulás és ott nem baj ha kések és ha egyszer elindultam nem fordulok vissza de azért köszönöm a válaszokat :D
2010. máj. 18. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!