Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg elrontom az életem?

Tényleg elrontom az életem?

Figyelt kérdés

Itt vagyok vizsga előtt pár héttel, péknek tanulok, de semmit nem tudok, 9.dik óta nem foglalkoztatnak, csak a takarítás, és már egy jó ideje lemondtam erről az egészről nem akarok pék lenni, mondjuk eddig sem érdekelt, úgy ahogy tanulgattam 2,3,4.re,2 évet próbálkoztam érettségin mind a 2x megbuktam, most 3.dik éve van ez a pék szakma, de nem érdekel az egész, és biztos hogy meg fogok bukni vizsgán, de nem érdekel!!

Elrontom az életem, nincs lehetőség szakma nélkül?

2017. ápr. 12. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos igen.

Van olyan dolog ami érdekelne? Ok nem érdekel a pék szakma, de mi az ami érdekelne?

Mihez akarsz kezdeni? SZüleiden élösködni? Vagy kocsmába járni és ott iszogatni? Lopni? Mást megkárosítani? Drogot árulni?

Mindegy mi az amit tanulsz, csak abban jó legyél. Azt szeresd!!!! Ahogy értem 18-20 év között lehetsz. Egy szakma mindenképpen kell, mert ahogy érzem elég okos nem vagy egy irodába beülni, de gondolom nem segédmunkásnál akarsz kikötni egy építkezésen.

2017. ápr. 12. 09:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem otthon élek már, másfél éve a párommal.!

Nő vagyok, igen 19éves, szerintem sem vagyok olyan okos hogy irodában dolgoznék.!

Régebben fodrász szerettem volna lenni, de érdekel a gyermekekkel való foglalkozás is.!

Van itt helyben egy gyár, ahol a Párom is dolgozik, oda szeretnék menni dolgozni énis, és akkor már énis tudnék magamról gondoskodni, tudnék mindig egy kevés pénzt felretenni, majd szeretnék jogosítványt, Párommal megbeszéltük hogy majd lecsereljuk az autóját arra amelyiket én akarom, Fiat Stilo-ra.!

2017. ápr. 12. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:
hát ilyen hozzáállással semmire nem fogod vinni nyomorban majd leéled az életed minimálbérből
2017. ápr. 12. 12:40
 4/5 A kérdező kommentje:

'' bunkó megjegyzők kimeljenek''

Hiszen abból vonnak le amiből csak tudnak.!

2017. ápr. 12. 13:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha meglenne a szakma akkor is oda mennék dolgozni, és nem a szakmában, akkor is a minimálbért kapom, ha szombatozok akkor az +pénz.!!
2017. ápr. 12. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!