Mit tegyek? NEM BÍROK ÍGY ÉLNI!
"Nincs senkim!Nincs igaz barátom aki meghallgatna!"
Ha akarod én meghallgathatlak, ha arra lenne szükséged :) Beszélhetünk a problémáidról.
Először is arra lenne szükséged, hogy picit rendbe tedd magad. Az önkínzást s a vagdosást. Tudom, hogy nehéz leszokni - bár én nem csináltam ilyet sose, de sokszor hallottam, hogy egy idő után "függőség"szerű tünetei vannak a dolognak, szóval gondolhatom milyen nehéz lehet. De ez menekülés a valóság elől, semmi más :)
Ki kell állnod s abbahagynod a menekülést.
Anyukáddal/szüleiddel nem próbálnál meg leülni és nyugodtan beszélni? Hátha csak az érzelmei játszottak vele s felindulásból történt. Rokonod nincs, nagyszülő, ilyesmi? Ahova esetleg mehetnél...
Tulajdonképpen nem igazán értem, mi a baja veled a szüleidnek. Rossz jegyeket hozol? Vagy látják a vágásokat?
Egyébként speciel depressziód van, annak a tünetei, hogy állandóan aludnál, ezt viszont ismerem, voltam depressziós, állandó kedvtelenség, szuicid vagy, stb...
Egyébként én is önzőségnek tartom ezt. Nem, nem az öngyilkosság az önzőség. Az az önzőség, ha valaki szenved s komolyabb segítség helyett csak annyit mondanak neki, hogy szeretik s ne menjen el. Segíteni kéne, nem csak magukra gondolni.
Kedves első!:)
Elsőnek is köszönöm,hogy írtál!
Másodszor pedig!Az anyámnak az a baja,hogy hiányzik az apukám és,hogy szeretek beszélni..de KÖNYÖRGÖMMMM!!Egyszer próbáltam vele normálisan beszélgetni,de 2 mondat után felállt mondván nincs neki erre ideje.
Megköszönöm,ha írsz privát üzenetet..:)
Kedves második!:)
Tavaly játam röplabda edzésre,táncoltam,és ének suliba jártam de abbahagytam nert amióta gondjaim vannak nincs erőm sportolni..Pl ha hosszú ideig állok,futok,sétálok akkor elkezd remegni a lábam,és nem kapok levegőt.
Hidd
el meg fognak változni a dolgok! Ne vagdald magad! Meg fogod bánni, tudom mert én is nagyon megbántam! Nekem csak a karomon van de olyan csúnya! Nehéz gyerekkorom volt, jelenleg Férjem van akivel kisbabát tervezünk, és nagyo gáz hogy a karomat itt csúfítja a tini hülyeségem, iszonyatosan megbántam! Ha szeretnél szivesen meghallgatlak(írásban) tudok rengeteg jótanácsot adni tapasztalatból! Nyugodtan irj privit! Ja még annyi hogy ha ilyenek a szüleid/ anyukád én a helyedben elmennék a családsegítő szolgálathoz és elmesélném Ugyanezt amit ide kiírtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!