Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mindjárt itt a nyár! Mik a...

Mindjárt itt a nyár! Mik a terveid?

Figyelt kérdés
Mindenki várta már a nyarat, és most igazán közel vagyunk hozzá. Ilyenkor lehet a legtöbbet bulizni, kirándulni, henyélni. Nincs suli, jó idő van, lehet strandolni, rengeteg lehetőség adott. Ti mit fogtok kezdeni a nyárral?
2010. máj. 5. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Így van.
2010. máj. 5. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem félig éjszakai üzemmódban leszünk:D

Sokat strandolunk,nyársalunk,bulizunk,sétálgatunk,mozizunk.

Azt hiszem lesz 1-2 szétcsúszós,bulizós este is.Valószínűleg délután és éjszaka leszünk éberek és délelőtt alszunk:P

Ezenkívül majd jönnek spontán az őrült dolgaink:D

15/L

2010. máj. 5. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mnár nem vagyok olyan fiatal, mint az előttem szólók, de mivel nyáron itthon vagyok, már nagyon várom! Nyaralunk a velencei tónál, tisza tónál, pár nap balcsi, és strand, heverészés, jövés, menés. Húú, de gyorsan el fog szállni!!!!
2010. máj. 5. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
hát 1honap meló haverommal, ha jolmegy leszbelöle 60unk fejenként amineka felét összedobjuk és hát elszorakozzuk finoman mondva:D 16/F
2010. máj. 5. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát mivel utálom a hőséget, ezért bent fogok possadni napközben. Majd este aktivizálódok. :DD

Egyébként a haverokkal fogok lógni meg az állataimmal próbálom majd átvészelni a nyarat. Bulizni és kirándulni nem szeretek. Ez van.

2010. máj. 5. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Hm, lássuk csak.

Sokáig fentmaradni, délig aludni. Kirándulni/koncertre járni/barátokkal, szülőkkel lenni. Éééés persze a tankönyvek felé sem nézni, legalábbis auguszusifg :)

2010. máj. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!