Mindjárt itt a nyár, és én már elolvastam a kötelező olvasmányom, tehét nem tudok mit csinálni! Nincs valami ötletetek?
Figyelt kérdés
Persze néhány ottalvós bulin részt veszek, de nem lehetek mindig másnál...:P2010. jún. 1. 15:30
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam! TEHÁT
2010. jún. 1. 15:42
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen rossz idő van, mint nálunk, akkor olvass! Rengeteg jó könyv van, érdekesek, izgalmasak, stb.
Ha viszont jó idő van, a barátaiddal menj el valahova, kirándulni, keréékpározni, szórakozzatok! Süssetek szalonnát, bográcsozzatok stb. Jó szóralozást!:D
Elmehettek pár napra nyaralni is.
3/4 anonim válasza:
Stréber.Hát nem csak pénteken lett vége az iskolának?!Nálatok nincs tv vagy internet?!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok stréber...:D Csak eddig úgy volt, hogy egész szünetben lesz programom, és ezért elolvastam, hogy legyen időm, de pár programot le kellett mondanom:( Így jártam:S
2010. jún. 7. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!