Hova tovább általánosból?
Figyelt kérdés
7. osztályos vagyok,és fogalmam sincs a jövőmről.Olvastam hogy van ahol 1 év előkészítő van...Mindenből 5-ös vagyok kivéve Fizikából(abból 4-es).Irodalom(humán szakok) érdekelnek jobban.Angolt és németet tanulok.Olyan iskolába/iskolákba szeretném a jelentkezésem adni ami főleg 1-2 tannyelvű és irodalommal kapcsolatos(informatika és természettudomány egyáltalán nem érdekel és a rajz/ének sem).Tudom van még időm,de nem szeretnék mindent 8.-ra hagyni.Vélemények?2017. jan. 14. 19:56
1/1 Könyvimádó05 válasza:
Érdekel az írás illetve a tördelés? Mert ha igen, elmehetsz újságírónak is. Vagy fordítónak, mert ahogy elnézem, meglesz az a két nyelvvizsga :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!