Hová tovább általánosból?
Figyelt kérdés
7.-es vagyok eddig kitűnő vagyok, bár ahogy kezdek kamaszodni, romlanak a jegyeim, elég lusta is, főleg a kémia, és az embertan érdekel, de elvagyok a törivel és a magyarral is, németet nagyon jól tudom, és szeretem is. debrecenben érdekelnének iskolák.2012. dec. 26. 20:21
1/9 anonim válasza:
Szerintem menj vegyésznek, akkor lehetsz akár bomba szakértő is és az elég király.
2/9 anonim válasza:
Mi köze a vegyésznek a bombákhoz? Meg mellesleg hol látsz te bombákat?
3/9 anonim válasza:
Hát gondolom az, hogy vegyi anyagokkal robbantanak, nem fénnyel, meg nem hanggal.
4/9 anonim válasza:
Én egészségügyi sulit ajánlok neked.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és az egyészségügyi az mondjuk debrecenbe a Dienes? arról mitkell tudni? hogy vesznek fel? minden érdekel róla!
2012. dec. 26. 21:05
6/9 anonim válasza:
Itt a honlap, de nyilatkozni nem tudok róla, nem jártam oda, de ilyen édeklődéssel az egészségügy a neked való, szerintem.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:D
2012. dec. 26. 21:20
8/9 anonim válasza:
Dienes nagyon gyenge,kitűnővel semmiképp se oda menj!Az egészségügyi részére amúgy is csak érettségi után lehet menni.Biosz-kémiával én a Tóth Árpádba mennék a helyedben.7.ben pedig nem tudhatod milyen az embertan(8.ban veszitek) és a kémia nehezebb része,szóval ez lehet változni fog még.
9/9 A kérdező kommentje:
értem, az embertant igen nyolcba vesszük, de én jártam külön a védőnöhöz és sok mindent átbeszéltünk! egyébként nem szeretnék ilyen kemény suliba menni, mármint hogy most kamaszodom szóval jön egy buli egy erősebb suliban és akkor már nem szeretnék odajárni, leromlanak a jegyeim! a német nyelvvel tudok valamit kezdeni?
2012. dec. 30. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!