Hova mehetnék tovább tanulni?
Figyelt kérdés
8-os lány vagyok. Ezekből a tantárgyakből vagyok jó: kémia, angol, magyar, informatika, média, földrajz, tesi, ének, a bizonyítványom általába 3-4 szokott lenni, mikor hogy...apunak az ismerősei azt mondják, hogy mindenképp gimibe menjek, mert állítólag tehetséges vagyok és apu is diplomás és nekem is kell fősulit vagy egyetemet végeznem...szeretnék is, amúgy ilyen elképzelések vannak: mesterfodrász, magyar kommunikáció média-szak, dráma...esetleg ti tudtok valami jó szakmát ajánlani amivel el lehet helyezkedni, és lehet középsuli után menni vele egyetemre? Előre is köszi a válaszokat! :))#továbbtanulás #jó szakmák
2012. dec. 23. 18:19
1/2 anonim válasza:
én a helyedben gimibe mennék kémia tagozatra utána meg egyetemre is kémia szakra mert jó és hiány van belőlük
2/2 A kérdező kommentje:
Gondolgodtam kémia szakon, de utána hova helyezkedek el?
2012. dec. 26. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!