Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vajon hová mehetnék tovább...

Vajon hová mehetnék tovább tanulni? (Irodalommal, nyelvvel)

Figyelt kérdés
Egy évem van még, és érettségi, és meg is van nagyjából, hogy mivel szeretnék foglalkozni, ez pedig az irodalom és esetleg a spanyol nyelv. De rengetegen mondják, hogy aki bölcsész karra megy, az "éhen hal" (persze tudom, hogy nem szó szerint). Kezdem egyre jobban elhinni, és félek, hogy nem lesz munkám. De csak az irodalomhoz értek, csak azt szeretem, verseket is írok. Törit még kedvelem. Spanyolból meg valszeg felsőfokúm lesz. Mit tegyek? Adjam fel a bölcsészkaros dolgot? Mi az a munka, ami Magyarországon jól fizet, milyen szakra mehetnék ezekkel?
2012. febr. 18. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
ha tényleg csak ezeknél a tárgyaknál tudsz maradni, akkor pedig nincs nagyon másra esély, mint a bölcsészkar.
2012. febr. 18. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Bölcsészkaron a BSc-n eldöntöd hogy mi szeretnél lenni, majd pedig MSc-n ráhúzol, aztán pedig irány a Meki, Burger King, Jabil, stb. ^^ Kellemes további napot.
2012. márc. 6. 22:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves 22.58!

Fő az optimizmus. Köszönöm. :)

2012. márc. 8. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már a Mekit, gondolkozz azon, hogy 10 év múlva mit szeretnél csinálni, csak arra koncentrálj, ne add fel, keresd a lehetőségeket, kapcsolatokat. Én enni nem megyek a Mekibe, nemhogy dolgozni, egyébként bölcsész vagyok én is.

Szerintem a nyelvben van lehetőség.

2012. jún. 10. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!