4.5-ös átlaggal hova menjek tovább általánosból?
Figyelt kérdés
Általános 8.osztályos vagyok és Komárom-Esztergom megyében kéne valami jó suli.Gondolkoztam az Eötvös-ön és az Árpád-on(még az ajánlottak közül ezek tetszettek a legjobban),viszont azt mondták hogy az Eötvös már nem olyan jó.Szóval tudna valaki ajánlani valamit,esetleg ha oda járt akkor mesélni a suliról?2013. szept. 10. 12:47
2/3 anonim válasza:
Előttem szóló a Dobó Katalin Gimire gondolsz Esztergom-ban?
Mert arról tényleg jókat szoktak mondani, én is oda szeretnék menni (most 7.-es vagyok).
Jó a nyelvoktatás (angol német, spanyol, francia) 2 nyelvet tanulsz. Felkészít az emelt szintű érettségi bármely ott oktatott tárgyból.
Itt egy felvételi tájékoztató, ha érdekel: www.dobokatalin.hu/images/felvtaj1314.pdf
3/3 anonim válasza:
Nekem egyből a Dobó Kata ugrott be.
De hova valósi vagy?
Az, hogy "K-E megye", az nem éppen mond sokat.
Meg az Eötvös pl. Tatabányán van,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!