Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a semleges...

Mit gondolsz a semleges neműekről?

Figyelt kérdés

"Vélhetően a világon elsőként egy brit embert ismertek el "semleges neműnek", aki - szerinte - "se nem nő, se nem férfi".

Norrie May-Welby 48 éves és férfinak született. 1990-ben "nemátalakító" műtéten esett át, de "nőként" sem érezte boldognak magát. May-Welby ezért úgy döntött, semleges neműként él tovább - írta internetes kiadásában a The Daily Telegraph című lap.

Törekvését hivatalosan is elismerték, és mint nem meghatározott nemű személyt jegyezték be.

"Nem illik rám sem a nők, sem a férfiak fogalma. A legegyszerűbb megoldás, ha nincs meghatározott nemem" - mondta az Norrie, aki a nemek kérdésével foglalkozó brit alapítvány szerint bővelkedik az olyan sorstársakban, akik szívesen lennének semleges neműek. "

2010. máj. 3. 14:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
nem normális.
2010. máj. 3. 14:56
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

A liberalizmus áldozatai. Marhaságnak tartom ezeket a nemváltoztatásokat, de sajnálom is az ilyeneket. A média bemesélte nekik, hogy ha rosszul érzik magukat férfiként, lehetnek nők, vagy épp fordítva. Azzal nem számolnak, hogy a testbéli nemváltással nem jár feltétlenül lelki változás is. Életed végéig kísérteni fog, hogy "te jó ég, én nőnek születtem, és férfiként fogok meghalni". Miért nem tudja az ember elfogadni magát olyannak, amilyen - ha férfi, férfinak, ha nő, nőnek?

Ez a semlegesnem viszont már ezen is túllő. Ez szerintem nevetséges. És mivel egy bolond százat csinál, nemsokára első semlegesnemű lesz ugyan ez a May-Welby, de nem egyetlen.

2010. máj. 3. 14:59
 3/16 anonim ***** válasza:
Multifunkcióssak:D
2010. máj. 3. 15:10
 4/16 anonim válasza:
60%
genetikai hulladék
2010. máj. 3. 15:18
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Szép új világ
2010. máj. 3. 15:33
 6/16 anonim ***** válasza:
71%
természetben szemben halad az ilyen ember. ez pedig nem normális.
2010. máj. 3. 15:42
 7/16 anonim ***** válasza:
30%
Nem kell mindent a liberalizmusra kenni...
2010. máj. 3. 16:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Köszönd az ördögnek.
2010. máj. 3. 16:10
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
rájöttem hogy én se érzem jól magam férfiként, én wookie akarok lenni! (aki most röhög az elnyom engem!)
2010. máj. 3. 16:44
 10/16 anonim ***** válasza:
Szívem mélyéből sajnálom őket, hogy a természet így kibabrált velük. Hiszen ott valahol valami nem stimmel, ha az ember nem érzi magát se nőnek, se férfinak. Véleményem szerint, ez vagy pszichés, vagy hormonális problémára vezethető vissza, minden esetre maga az illető nem okolható, hiszen csak elmondta azt, amit érez. Az biztos, hogy ezekre az emberekre ráférne legalább egy beszélgetés egy pszichológussal. Hátha kialakulna bennük valamilyen nemi önkép.
2010. máj. 3. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!