Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az én...

Mi a véleményetek az én esetemről és "álmodási" szokásaimról?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1 éve vagyok úgy, hogy ugye, álmodom. Jót, rosszat, átlagosat és kevésbé átlagosat. Ellenben amikor nagyon bizarr álmaim vannak, akkor általában ez történik:

Folyik az álom, valami hülyeséget álmodom, és közben elkezdem az akaraterőmmel irányítani, és álom közben ezt mondom: "Ez hülyeség, inkább felkelek". És abban a pillanatban megébredek.

Az álmaimat nem tudom irányítani, de ha rémálmaim vannak, és rosszak, általában nem a rémültségtől kelek fel, hanem mert annyira abszurdumnak tartom "álmodás közben" hogy "felkeltem magam".

Ti mivel tudjátok ezt magyarázni? Mi a véleményetek?

2010. máj. 1. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Robert Moss- Tudatos álmodás,Bestline kiadó,elég vastag könyv,és sokféle dolog van benne:)
2010. máj. 2. 00:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Köszi hogy megkerested, utána fogok nézni és majd valahogy meg is szerzem :))

Na jóéjt emberek :P

2010. máj. 2. 00:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Jó éjt Neked,nincs mit:)
2010. máj. 2. 00:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is így szoktam álmodni, meg van, hogy álmomban valami nem tetszik, és akkor becsukom a szemem, és elképzelek helyette valami mást, és általában sikerül :) 15/L
2010. máj. 2. 00:38
 15/15 anonim válasza:
Velem is elő szokott ilyesmi fordulni hogy felkeltem magam. ez a tudatos álmodás tök érdekes lehet én is gyakorolni fogom :P
2010. máj. 2. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!